Pa mislim da i nije preporučljivo da dolaze različiti ljudi s raznim bakterijama ( pogotovo sad u ovo doba gripe i čuda) i onda svi hoce gledat bebu , pljuckat po njoj i pričat... Bljak...
Gadljiva sam kad mi dolazi puno ljudi u kuću nakon toga moram manijakalno čistit... Poremećeno , znam ali otkad sam se u dva mjeseca triput razbolila od ljudi svugdi vidim bakterije :)
A moj ,,muž,, je Slavonac. I kad odem kod njega i kad susidi samo dolaze nenajavljeno u kuću i onda se sve stavi pred njih za jest i pit dobijen šiz i bižin u sobu bit sama. Nemam ja živaca za to. Ja volim da me ljudi nazovu kad mogu doć i mogu li uopće.. Kad čujem da neko kuca a ne očekujem nikoga uhvate me živci i to mi je strašno nepristojno. Nikad ne bi tek tako došla kod nekog na kavu ili sok nenajavljena....
Slažem se s tobom Loreen! Neka se najave prije-to mi je potpuno u redu. Ali ipak nakon nekog vremena od rođenja bebe, kažem meni je mjesec dana optimalno...
Po meni je najbolje u to babinje ic tek kad zavrsi mamino babinje, po skolski to je nakon 6 tjedana od poroda... em se mama do tak oporavi, beba malo ojaca a i sve je uhodanije onda, od hranjenja, presvlacenja, ma svega!
Ja se uvik vodim tim da neću nikome u babine dok beba ne dođe blizu drugog miseca, to mi se pari okej, nadam se da će tako i meni :D
Da, i ja se nadam da ce i meni tak!
A kaj se tice poklona, novci i pelene (torta) su mi najbolji izbor!
Da,sto vi mislite..dali je velika torta od pelena sa svemogucim kozmetickim preparatima za bebu i neka plisana igrackica dovoljna za babinje od krstene kume?Plus koverta s novcima,jel!
Meni je to sasvim ok s obzirom da je kuma moja sestra mome djetetu i zeli neke gluposti kupovati cisto radi redi sto je po meni bacanje novca a meni bi ovo bilo idealno jer cu bas to sve trebati i skroz iskoristiti!A ja imam sve od prvog djeteta a s vremenom ce bebac rasti,prvo je zensko,drugo musko,trebat ce mi robice vise kasnije pa je po meni bolje da sad kupi ono sto mi je korisnije,zar ne?
Mislim da ti je to dovoljno, moj mm je bio krsni kum i kumcetu sam napravila kolijevku od pelena, u nju sam stavila malo robice plišanca i uzz to smo im kupili kolica i to je to!
=http://lilypie.com]
Mi smo svima rekli da nam treba mjesec dana mira, to se nije odnosilo na dede i bake na
Sortiraj odgovore
Najstariji