Dillb ovo su ti super ideje. Svidaju mi se takvi kreativni pokloni a ne uvijek samo robica.
A možeš biti i praktična pa pokloni nešto što je potrebno npr.pelene,dj.kozmetika ili još bolje iskombiniraj nešto praktično i nešto kreativno!!!Ja sam zadnjih nekoliko posjeta bebicama uz poklon nosila i onu fora tortu od pelena i oduševila mame
Ja sam bila najsretnija kad sam dobila kolace a za bebu su mi dobro dosla odjeca i naravno novci.kod nas je obicaj da doneses neku kavu,vino,bombonjeru i za bebu neku igrackicu i kuvertu.kozmetiku koju sam dobila mi je bila visak jer sam to sama kupovala,svatko ima odredjene marke koje koristi.

Ja to mogu, ja to hoću....
Ja radije dam lovu :) i neku sitnicu za mamu. Pa nek si kupe sto zele. Totalno nisam zabavna
Mi smo nadobivale svega, od odjece, obuce, kozmetike, igracaka.. najprakticniji pokloni su bili zastitna ogradica za krevetic, skafander, jastuk za dojenje, kuhalo za vodu. Naravno, super smo iskoristili sve pakete pelena i kozmetike, odjecu nesto manje jer se princeza rodila na prijelazu godisnjih doba i rasla je malo neobicnim tempom i dosta odjece nije pogodilo sezonu. Od blize rodbine i bliskih prijatelja smo dobili uglavnom prakticne poklone jer su nas najcesce pitali sto nam treba. A kako smo suprug i ja bili nezaposleni u vrijeme kad sam rodila to su nam bili stvarno najbolji pokloni. Zbog toga sada najcesce kao poklon nosim paket pelena i koliko mogu izdvojiti novcano, a ako je netko bliskiji u pitanju pitam hoce li novac ili im nesto konkretno treba za bebu.
kad su nama dolazili u posjetu dobili smo robicu, radosnicu, okvir sa znacenjem imena, ma uvijek ti je mamama i bebama sve super sto se pokloni. Neces u nicemu fulati ako bilo sto kupis. Meni je sve sto je poklonjeno bilo dobrodoslo.
Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/
Ja sam dobila tortu od pelena s kozmetikom, posteljinu, pelene i vlazne maramice, malo robice i novce! Sve su mi super dobrodosli pokloni, a najvise od svega me odusevila dm darovna kartica(jos nisam provjerila s kojim iznosom) i savraeno ce mi posluzit kad potrosimo zalihu pelena ili ako cemo trebati neke druge stvari za bebacicu!
16.12.2014 <3 Lena <3
Ja sam kumi napravila koljevku od pelena, bila je oduševljena i unutra ubacila robicu, vlažne maramice, igračke.. Uglavnom kad smo išli kod prijatelja nosili bi novce, neko odjelce, kavu, bonbonijeru i neko piće. Jendim prijateljima sam napunila košaru i ubacila još voća, oduševili su se! Znala sam raditi i tortu od pelena, uvijek dobro dođe!

=http://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji