Babinje - prvi posjet malim bebama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    29. Siječanj 2015. 08:50

Dillb ovo su ti super ideje. Svidaju mi se takvi kreativni pokloni a ne uvijek samo robica.

Ja to mogu, ja to hoću....

• Loreen
    30. Siječanj 2015. 14:59

Ja radije dam lovu :) i neku sitnicu za mamu. Pa nek si kupe sto zele. Totalno nisam zabavna

jelena39
    30. Siječanj 2015. 17:10

Mi smo nadobivale svega, od odjece, obuce, kozmetike, igracaka..  najprakticniji pokloni su bili zastitna ogradica za krevetic, skafander, jastuk za dojenje, kuhalo za vodu. Naravno, super smo iskoristili sve pakete pelena i kozmetike, odjecu nesto manje jer se princeza rodila na prijelazu godisnjih doba i rasla je malo neobicnim tempom i dosta odjece nije pogodilo sezonu. Od blize rodbine i bliskih prijatelja smo dobili uglavnom prakticne poklone jer su nas najcesce pitali sto nam treba. A kako smo suprug i ja bili nezaposleni u vrijeme kad sam rodila to su nam bili stvarno najbolji pokloni. Zbog toga sada najcesce kao poklon nosim paket pelena i koliko mogu izdvojiti novcano, a ako je netko bliskiji u pitanju pitam hoce li novac ili im nesto konkretno treba za bebu.

ninach1903
    30. Siječanj 2015. 17:11

Ja sam dobila tortu od pelena s kozmetikom, posteljinu, pelene i vlazne maramice, malo robice i novce! Sve su mi super dobrodosli pokloni, a najvise od svega me odusevila dm darovna kartica(jos nisam provjerila s kojim iznosom) i savraeno ce mi posluzit kad potrosimo zalihu pelena ili ako cemo trebati neke druge stvari za bebacicu!

16.12.2014 <3 Lena <3

• avilovcevic
    30. Siječanj 2015. 19:26

Evo ideje
    m.facebook.com/opremazabebeinjihovemame

Leda2
    02. Veljača 2015. 13:11

Ja sam kumi napravila koljevku od pelena, bila je oduševljena i unutra ubacila robicu, vlažne maramice, igračke.. Uglavnom kad smo išli kod prijatelja nosili bi novce, neko odjelce, kavu, bonbonijeru i neko piće. Jendim prijateljima sam napunila košaru i ubacila još voća, oduševili su se! Znala sam raditi i tortu od pelena, uvijek dobro dođe!

=http://lilypie.com]

Sara9
    02. Veljača 2015. 13:22

Meni je svaki poklon drag kad je od dragih ljudi, a za majke koje su više izbirljive postoje liste za poklone (kao što postoje za vjenčanja) gdje odeš u trgovinu i napraviš listu stvari koje ti se sviđaju, a u raznim rasponima cijena, pa onda kad vas netko pita što bi htjeli za dar, lijepo ih pošaljete tamo i oni odaberu nešto s liste što im paše i to vam kupe. Tako možete bit sigurni da nećete dobiti nešto što će ležati u ormaru 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.