Imam koronu i teške mučnine, ne mogu se prisiliti jesti pa primam infuziju. Usput mi se aktivirala ponovno anksioznost. Trudna sam pa ne smijem ništa piti, jel ima tko savjet kako to lakše prebroditi?
Imam koronu i teške mučnine, ne mogu se prisiliti jesti pa primam infuziju. Usput mi se aktivirala ponovno anksioznost. Trudna sam pa ne smijem ništa piti, jel ima tko savjet kako to lakše prebroditi?
Možeš paracetamolom (Lekadol, Lupocet) skidati temperaturu ako ti je 38 ili više stupnjeva...niže od toga se zapravo smanjuje tuširanjem, oblozima...Ibrufeni se izbjegavaju u trudnoći ako je moguće
To sam pila al nije bi baš pomoglo. A u prvoj trudnoći mi je isto to bilo s napadima panike pa sam dobila normabel od 2mg al iskreno nije mi pomoglo. Dugo me držalo i prošlo je s vremenom samo od sebe. Sad nakon 2 godine opet al gore je uz koronu. Ne znam kako se dovest u red. Sve mi se čini crno i besmisleno.Ne mogu se smiriti i najgore mi je pred spavanje, jer ne mogu zaspati pa mi bude ujutro još gore jer sam umornija.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji