Ako dojite, pripazite na ove namirnice!

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Mamatix

    Mamatix

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Ispadne da je bolje torpedirati se na glavu s krova zgrade nego pokušati normalno živjeti i jesti i usput uspješno dojiti.

    Dojilje smiju konzumirati apsolutno sve namirnice koje nisu općenito štetne (kao što je primjerice alkohol) i ukloniti iz svog jelovnika samo one koje se njima pokažu kao one koje smetaju djeci. Nema univerzalnog pravila, većini djece ne smeta ni jedna namirnica koju majka jede, nekima smeta pojedina, ali nema univerzalno loše namirnice, niti bi se dojilje trebale ograničavati u prehrani na jednoličnih 5 “dozvoljenih”.
    Dajte nađite nekog stručnog, bez predrasuda i neovisnog od industrije da govori o dojenju. Kad malo bolje pogledam tko se na Klokanici reklamira i kakvi su neki tekstovi, možda je bolje da uopće ne govorite o dojenju na Klokanici.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.