Ah, to (divno) kopanje nosa!

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Predobar članak :D
    Moja veća cura je sad navršila 3 godine i negdje zimos je počela čeprkat s vremena na vrijeme po nosu. Pitala sam je zašto kopa po nosu, na što je ona meni rekla da ne kopa, nego češka nos iznutra :D I kaj reć djetetu koje svrbi nos :D

  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    hheheh, sviđa mi se skroz, istina sve do jedne riječi.. baš sam se nasmijala 

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar Stina2

    Stina2

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Da, ….  i ja kopam nos i mislim da je to posve prirodna stvar jer se ponekad sadržaj zasuši i ne može se lako ispuhati. Ipak, kao što niti mokrenje ne obavljamo na javnom mjestu, tako ni to kopanje ne moramo raditi u javnosti jer to jednostavno nije pristojno.  Tako ja to objašnjavam svojim klincima.

    Komentar za MISSHU:  Ako se Vesna Pusić stalno mora češkati po nosu (valjda ju svrbi), onda zašto ne bi i vaše dijete češkalo nos kad ju svrbi.

  • najsretnija.beba

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Kada dijete kopa nos ne treba preburno reagirati jer će inače doći do zaključka da na taj način privlači vašu pažnju, a to je ono što djeca žele. Treba nježno maknuti ruku i zaokupirati dijete s nekom aktivnošću. Također ne treba ni previše pričati o tome, već objasniti da je to ružno i da se to ne radi. Zapravo je kopanje nosa navika koju treba malo po malo eliminirati.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.