7 savjeta za vraćanje u formu nakon trudnoće

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar helluise

    helluise

    Broj poruka: 54

    Prijavi adminu

    ja vježbam već više od mjesec dana 6 puta tjedno,rodila sam prirodnim putem pred 3,5 mj,beba me isisala natrag na staru kilažu ali sam bila sva mlohava i puna volje da to promjenim pa sam si našla vježbice snage od kojih se malo i oznojiš…pa eto ako netko želi početi a nezna kako ovo je super za uspostavljanje rutine vježbanja a traje manje od 10 min…predlažem da si uzmete jedan jastučić (za ispod koljena i kasnije za ispod leđa)

    5 ženskih skelkova (na koljenima)
    10 trbušnjaka (ja sam radila sa ispruženim nogama dok ležiš i onda istovremeno skupiš noge/koljena prema prsima)
    15 čučnjeva
    u 2 serije

    nakon par dana kad ovo postane lakše treba dodat još jednu seriju
    poslje se može dodavati po jedan sklek više svakih par dana, isto tako i za trbušnjake i čučnjeve

    ja sam nakon 5 tjedana na
    8 sklekova
    15 trbušnjaka
    20 čučnjeva
    u 3 serije s malim odmorom između serija sve napravim malo ispod 10 minuta (nemogu uzeti više vremena zbog bebe, sigurno svi znate kako je to :))
    zadnja 2 tjedna bebu stavim pored sebe na pod na spužvu i onda me gleda dok vježbam, prije toga sam vježbala dok je spavala

  • Avatar BellyLu

    BellyLu

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    i? ima li kakvog efekta? i sama sam odmah poslije poroda dosla na svoju staru kilazu, ali se nekako drukcije nesto rasporedilo, jos cekam da se skupim :)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.