5 znakova da beba ima strah od odvajanja

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 4lexandra

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moja beba sada ima 7 i pol mj i u zadnjih par dana pocela je panicno plakat svaki put kad bi joj okrenula leđa i krenula u drugom smjeru pa makar samo dva koraka do maramica, prije se sama igrala cijelo jutro ne bi ju ni cula dok sada se sama igra jedino ako ima mobitel ili daljenski u ruci makar i to ne traje dugo. Trenutacno preferira vise dojenje nego kasicu. Ponoci se i tako jos uvijek 3 puta budi, a sada svakih sat vremena ili manje. Svaki dan bude kod bake po 2, 3 sata i sada nije problem (hvala bogu) ali cim me vidi odma udri u plac. Kako da joj pomognem tu fazu proc i kako da sebi pomognem sto jaca ostat.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.