Beba Zdravlje i njega bebe 16. srpnja 2019.

Poznati roditelji u šopingu u novom Baby Centru, najvećoj dječjoj trgovini u Hrvatskoj!

Foto: promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Domaći poznati mame i tate nisu propustili otvorenje najveće dječje trgovine u Hrvatskoj, Baby Centra otvorenog u Westgate Shopping Cityju

Kako se pripremiti za dolazak bebe, što nam sve treba u prvim danima roditeljstva, bez čega je nezamisliva bebina prva godina i što sve jednom djetetu treba, pitanja su koja si postavljaju mnogi još tijekom slatkog iščekivanja. O istim je stvarima intenzivno razmišljala Ella Dvornik dok je čekala rođenje svoje Balie. Mirna Medaković Stepinac kad je o dječjoj opremi i potrepštinama riječ uvijek mora računati dvostruko s obzirom da ima blizanke Kaju i Zoru. A Sarah Josipović, koja je prije nepunih mjesec dana rodila sinčića Maka tijekom trudnoće se nerijetko dvoumila koja je njihalica bolja, a koja pak kadica ili prematalica i što će njezinom mezimcu uistinu sve trebati. Kako bi za svoje malene na jednome mjestu pronašle baš sve što im treba i što žele, sve one su u četvrtak 4. srpnja pohitale na otvorenje Baby Centra, najveće dječje trgovine u Hrvatskoj. Jer od toga je dana na jednome mjestu moguće pronaći baš sve za mališane što je pravo olakšanje za svakog roditelja. Složio se s time i dvostruki tata Mario Valentić koji je u trgovini potpuno novog koncepta, na preko dvije tisuće kvadratnih metara, lako pronašao i stvari za starijeg Niku i za mlađeg sina Nou.

 | Author: Promo Foto: Promo Jer, u Baby Centru vrlo dobro znaju da se kupnja proizvoda za bebe i djecu ne događa slučajno već se dobro planira, istražuje te da roditelji prije kupnje požele i isprobati mnoge proizvode. Kako svi pate od nedostatka vremena, pronaći na jednome mjestu baš sve, od prvih dječjih kolica, najsigurnijih autosjedalica, proizvoda za njegu i hranjenje, igračaka i sportskih artikala za male talente, kvalitetne dječje odjeće i obuće sve do 8. godine pa sve do najboljih igara i za one koji se nikada ne žele prestati igrati... no krenimo redom.

 | Author: Promo Foto: Promo

Trgovina se proteže na 2 kata – prvi kat posvećen je vrlo širokom segmentu dječje opreme, namještaja i proizvoda za njegu i hranjenje beba. Uključuje najveću ponudu kolica renomiranih svjetskih brendova – Bugaboo, Cybex, Ergobaby, GB, iCandy, Jane, Joolz, Maclaren, Mutsy, Peg Perego koje odlikuje inovativan dizajn i funkcionalnost. Uz navedene robne marke tu su i sasvim novi proizvodi na domaćem tržištu koji će oduševiti mnoge roditelje. Baby Center posebnu pažnju polaže sigurnosti djece u prijevozu te je veći dio prvog kata posvećen autosjedalicama, a osnovni moto na tom je polju - samo najbolje za vaše dijete. Roditelji tako mogu birati između više od 100 modela brendova Cybex, GB, Maxi Cosi, Britax Romer, BeSafe, Peg Perego, Recaro i drugih renomiranih proizvođača. Posebna pažnja posvećuje se i savjetovanju za pravilan odabir autosjedalice, a svatko ima priliku zajedno s djecom isprobati proizvod u automobilu kako bi naposljetku i odabrao idealnu autosjedalicu.

 | Author: Promo Foto: Promo

U prizemlju je poseban raj za najmlađe – edukativne igračke, trendovski proizvodi i najbolje igre za najmlađe pa sve do 99+ godina. Lego, Hasbro, Mattel, Zapf Creation, Smart trike, Globber, Brainbox... nemoguće je nabrojati sve brendove koje je moguće pronaći na jednome mjestu. Tu je i kutak za odmor i igranje za one najmlađe. 

 | Author: Promo Foto: Promo

Uz već poznati brend dječje odjeće Cool Club i široke ponude baby bodija, majica, trenirki i tajica, u novoj trgovini u ponudi je i sjajan dizajn talijanske modne marke Original Marines, prihvatljivih cijena i trendi. I kupnja cipelica s djetetom u Baby Centru pretvorit će se u posebno iskustvo. Tim više što su u ponudi brojni sjajni brendovi kao što su Pediped, Superfit, Adidas, Geox, Nike, Crocs, Ipanema, koji čine samo dio onoga što tamo čeka male nestašne nožice.

 | Author: Promo Foto: Promo

Osim velike ponude, različitih cjenovnih razreda, Baby Center nudi i posebne usluge za kupce i članove Kluba:

  • Bonus u vrijednosti 2% koji se vraća na karticu Kluba za svaku kupnju iznad 80 kuna
  • Popust 10% kroz uslugu Kluba Naš plusić za pomno odabrane proizvode za bebe
  • Baby garancija uključuje ovlašteni servis opreme za bebe, uz mogućnost korištenja zamjenskih autosjedalica i kolica te dostupnost rezervnih dijelova za većinu brendova u ponudi
  • Uslugu osobnog savjetovanja – jednostavno nazovete poslovnicu i dogovorite termin u kojem će se najbolje osoblje posvetiti baš Vama – posebno kod odabira dječjih sobica, kolica ili autosjedalica
  • Plaćanje na rate, dostava na kućnu adresu i poklon bonovi – sve je to moguće u Baby Centru u West Gate Shopping Cityju

Stoga neka u skladu sa sloganom – Ruka za sve vaše početke – Baby Center u Westgate Shopping Cityju postane početna točka vašeg roditeljstva i kupnje za najmlađe.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.