Beba Zdravlje i njega bebe 05. listopada 2021.

Mjesec beba donosi atraktivne popuste i nagrade

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tijekom listopada BIPA je osigurala brojne pogodnosti za sve roditelje i djecu

Listopad je u BIPI posvećen malenima, ali i velikima uz pregršt aktivnosti za vrijeme trajanja akcije Mjesec beba. Svojim najmanjima želimo osigurati samo najbolje uz proizvode koji olakšavaju našu svakodnevicu i s kojima stvaramo najljepše uspomene. Atraktivni popusti i brojne pogodnosti od 01. do 31. listopada očekuju sve članove BIPO kluba, jedinog programa vjernosti u drogerijskom segmentu koji je namijenjen roditeljima i djeci.

 | Author: Promo Foto: Promo U Mjesecu beba najbržim novim članovima uz kupnju proizvoda za bebe u iznosu od 150 kuna osiguran je bogat poklon paket – BIPO klub kutija! Kutija sadrži proizvode za bebe neophodne do njene prve godine života u vrijednosti od čak 150 kuna.

Osim pogodnosti za nove članove u Mjesecu beba, BIPA je članovima programa vjernosti u BCdigital klubu na Viberu pripremila BIPO nagradnu igru. Čak 20 dobitnika moći će osvojiti godišnju zalihu pelena uz kupnju Pampers proizvoda u iznosu od 250 kuna, a putem Viber poruka svi članovi programa vjernosti dobit će upute potrebne za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Bogatu ponudu proizvoda na akciji za bebe i djecu pronaći ćete u BIPO letku, a uz BIPO klub karticu pogodnosti su još i veće jer se s njom ostvaruje 10% popusta pri svakoj kupnji. Na jednom mjestu u letku posvećenom proizvodima za najmanje nalaze se sve akcije i pogodnosti koje vas očekuju u najbližoj BIPA poslovnici.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.