Beba Zdravlje i njega bebe 29. lipnja 2021.

Konzumovi proizvodi Lumpi olakšavaju izazove roditeljstva

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zbog današnjeg užurbanog načina života, privatni i poslovni život često je teško uskladiti, a svi roditelji znaju da je tijekom dana potrebno pronaći i vremena za djecu te im posvetiti kvalitetno vrijeme.

Konzum razumije roditelje i njihovu potrebu da za svoje mališane osiguraju samo najkvalitetniju njegu, a kako bi im u tome pomogao i pružio im podršku, u svom asortimanu nudi posebne proizvode Lumpi za tek rođene bebe i djecu do navršenih šest godina. Glavne su značajke proizvoda Lumpi kvaliteta, vjerodostojnost i pouzdanost u skladu s najnovijim trendovima proizvodnje.

Svi novopečeni roditelji znaju od kolike su važnosti kvalitetne pelene za bebe, a upravo pelene Lumpi omogućavaju roditeljima uživanje u opuštenim trenucima te pružaju kvalitetnu njegu. Tako se roditelji mogu opustiti i više vremena posvetiti svojoj bebi, zajedničkim igrama i druženjima. Pelene Lumpi za djecu odlikuje vrhunska tehnologija SAP za maksimalno upijanje koja pruža suhoću i tijekom dana i noći, a proizvedene su u skladu s posljednjim inovacijama na tržištu. Njihova je moć upijanja dragocjena roditeljima koji se noću bude radi hranjenja jer im je osobito važno da je beba tijekom noći suha kako je presvlačenjem ne bi dodatno razbudili.

 | Author: Promo Foto: Promo

Osim toga, anatomski oblik smanjuje rizik istjecanja i propuštanja te pruža djetetu osjećaj ugode i slobodu kretanja, dok je široka traka za zatvaranje mekana i elastična što jamči potpuno prianjanje i istovremeno udobnost. Osim pelena asortiman Lumpi obuhvaća i druge proizvode neizostavne u njezi mališana, kao što su vlažne maramice bez umjetnih boja i alkohola, papirnate maramice, blazinice, podloge za presvlačenje, vatirani štapići, tekući sapuni i gelovi za tuširanje. U ponudi su i pjenaste kupke koje ne sadrže parabene ni umjetna bojila te tako čiste i njeguju dječju kožu bez iritacija.

 | Author: Promo Foto: Promo

Osim linije za njegu nježne dječje kože, u asortimanu Lumpi nalaze se i žličice za hranjenje koje ne sadrže bisfenol A, kao i voćne kašice u tubi s BIO certifikatom, bez dodanih šećera i umjetnih bojila. Dostupne su u tri okusa – jabuka, jabuka/banana/jagoda i jabuka/banana/zob, a zahvaljujući inovativnom i praktičnom pakiranju odlično su rješenje za brze zalogaje u pokretu.

Malo veći mališani mogu uživati u krem namazu od lješnjaka s grisinima, a za veseo početak dana tu su hrskave žitarice i žitne kuglice obogaćene vitaminima, željezom i kalcijem, instant kakao za ukusne napitke te slasni namazi u dva različita okusa – lješnjak-kakao i lješnjak-mlijeko. Osim toga, mališani mogu grickati Lumpi flips s kikirikijem ili uživati u Lumpi Milk snacku, slasnom biskvitu punjenom mliječnom kremom koji je preliven nježnim kakao preljevom.

Konzum neprestano proširuje i unaprjeđuje svoju liniju proizvoda Lumpi za njegu i brigu o djeci, a svi proizvodi Lumpi nalaze se na policama Konzumovih prodavaonica diljem Hrvatske. Osim toga, proizvode Lumpi moguće je naručiti i putem Konzumove internet trgovine, a više informacija dostupno je na konzum.hr.

MultiPlusCard Dječji klub namijenjen je trudnicama i roditeljima mališana. Za dobrodošlicu u MultiPlusCard Dječji klub dobivate KUPON s kojim u nekoj od prodavaonica Konzuma možete odabrati pakiranje Lumpi Premium pelena GRATIS te kupon s 15 % popusta na jedan Lumpi proizvod po izboru. Očekuje vas i kupon s 10 % popusta na BABY opremu koji možete iskoristiti na Abrakadabra webshopu! Ostvarite super pogodnosti, popust za rođendanski poklon Vašeg mališana i štedite novac. Od 17.6. do 30.6. na mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard za sve članove kluba pripremili smo kupon s 30% popusta na Pelene Pampers Premium Care i Pelene gaćice Pampers Premium Care te super popuste na dječje proizvode za njegu koje možete iskoristiti u Konzumu. Uz to čekaju Vas kuponi sa super uštedama na baby opremu na Abrakadabra webshopu. Učlanite se u MultiPlusCard Dječji klub!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.