Beba Zdravlje i njega bebe 10. kolovoza 2020.

Dobitnice mjesečnih zaliha pelena gaćica Pampers za svoju bebu!

Foto: Pampers
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U nagradnom natječaju 10 čitateljica je osvojilo mjesečnu zalihu pelena gaćica za svoju bebu! Odgovorili su na pitanje u obrascu i najkreativnije su Pampers i missMama nagradili. Uz mamu i bebu u prvoj godini.

Nagradni natječaj na portalu missMama trajao je od 16.7 do 6.8., a zadatak je bio da nam opišete kako kod vas izgleda mijenjanje pelena, tko je zadužen za ove slatke muke i na taj osvoji mjesečnu zalihu Pampers pelena gaćica!

Dobitnici su:

1. Antonija Veselovac 
2. Ivana Brčić Jagnjić 
3. Andrijana Štark 
4. Danijela Josipović
5. Lana Okreša Matijević
6. Danijela Jagetić
7. Ivana Ećimović Đelajlić
8. Magdalena Krmpotić 
9.  Ivana Gabelić
10. Ana-Marija Špicnagel Ćurko

missMama i Pampers uz tebe u prvoj godini bebe

Svakako posjeti našu stranicu koju smo pripremili u suradnji s Pampersom gdje možeš pratiti razvoj svoje bebe u prvoj godini života kroz edukativan videoserijal sa stručnjacima, članke i blogove poznatih mama. Pampers i missMAMA su tu za tebe kao nježna, ali i stručna podrška u zahtjevnoj prvoj godini bebe.

Pampers i missMama. Uz mamu i bebu u prvoj godini. Saznaj više savjeta stručnjaka i edukativnih videa o njezi bebe u našem specijalu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.