Beba 16. svibnja 2022.

Testiraj Lupilu ulje za njegu bebine kože, pošalji nam dojmove i osvoji super poklon!

Foto: Shutterstock

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U suradnji s Lidlom odlučili smo razveseliti čak 100 čitateljica! Odabrat ćemo 100 čitateljica s najkreativnijim odgovorom kojima će na kućnu adresu stići Lupilu ulje za njegu bebine kože, koje će imati priliku testirati i ocijeniti. Zvuči li ti primamljivo? To nije kraj iznenađenjima...

Lidl se trudi uslišiti želje mama i maksimalno zaštititi njihove bebe. Stoga je razvio Lupilu liniju kozmetike koja je veganska, dermatološki testirana, bez mineralnih ulja, bez silikona i bez parabena koje mogu naštetiti osjetljivoj koži beba. Lupilu proizvodi čiste, štite, njeguju te djeluju protuupalno i regenerativno na najosjetljiviju dječju kožu. Za meku i glatku kožu bez iritacija, spas je Lupilu ulje za njegu bebine kože koje smo željeli da isprobaju i naše čitateljice.

Htjeli smo da mame koje nas svakodnevno čitaju iskuse moć ovog blagog i istovremeno njegujućeg ulja i daju nam svoja iskrena mišljenja. Zato te pozivamo da se prijaviš za testiranje proizvoda OVDJE i time nam pomogneš dati svoju ocjenu. Potrudi se u jednoj rečenici opisati svog mališana i pritom budi kreativna, jer 100 najkreativnijih čitateljica osvojit će Lupilu ulje i priliku da ga recenziraju.

Testiranje Lupilu ulja za njegu bebine kože trajat će 10 dana, a nakon isteka testa, sve čitateljice koje odaberemo primit će na e-mail kratki obrazac u kojem mogu ostaviti svoju recenziju. Svima koji ispune obrazac, Lidl će poslati dodatni poklon iznenađenja - bon u vrijednosti 100 kuna koji mogu iskoristiti u najbližoj Lidl trgovini.

 | Author: Lupilu Foto: Lupilu

Lupilu ulje za njegu bebine kože (300 ml) koje će testirati missMAMA čitateljice razvijeno je u suradnji sa stručnjacima i dermatološki ispitano kako bi dječja koža nastavila biti meka, glatka i bez iritacija. Najveći neprijatelji bebine kože su razna bojila, mineralna ulja i silikoni koji mogu isušiti ili dodatno produbiti problem suhe hože. No, to nije slučaj s Lupilu uljem koje ne sadrži ništa od navedenog. Umjesto toga, sadrži vitamin E koji hrani kožu i pruža antioksidativnu zaštitu od štetnog utjecaja slobodnih radikala.

Samo nekoliko kapi ulja dovoljno je nakapati na mekanu krpu i utrljati na kožu u području pelena kako bi tvoja beba i dalje bezbrižno uživala u svojim aktivnostima, bez neugodnog svrbeža, crvenila i pelenskog osipa. Lupilu ulje za njegu bebine kože može se koristiti i nakon tuširanja ili kupanja - malo ulja se nakapa na dlanove i nježno umasira u bebinu kožu.

Prijave za recenziranje Lupilu ulja za njegu bebine kože traju do 25.5.2022.

Obrazac za prijavu

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.