Beba 10. studenoga 2023.

Ovo je najslađa beba 2023. godine – prema izboru časopisa People, ni manje ni više

Foto: Instagram / @johnlegend
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Miss svijeta, Mister, Mrs. Universe, Miss sporta, Najseksi muškarac… Izbora je puno, nema sumnje, a da se može krenuti s natjecanjima još i puno ranije, dokaz je – najslađa beba godine, i to prema izboru Peoplea.

Nakon što je Patrick Dempsy ponio titulu najseksipilnijeg živućeg muškaraca na svijetu, i to prema izboru slavnog časopisa People, mnogi su rekli: „Napokon!“ smatrajući da je predugo bio bez te službene titule. On sam se iznenadio, ali njegove obožavateljice sigurno nisu. No, seksi Patrick kod nas pada u drugi plan, a postolje preuzima – Wren Alexander Stephens.

I sad se sigurno pitaš zašto ne znaš za tog slavnog glumca, pjevača, što već. No, ne moraš guglati, sve ćemo objasniti. Wren nije u istom izboru kao i Patrick, ne još barem dva desetljeća, a kasnije – tko zna. Naime, Wren je – beba. I proglašen je u istom tom časopisu People najslađom bebom 2023. godine.

Wren Alexander Stephens četvrto je dijete u obitelji Chrissy Teigen i Johna Legenda, a svojim je rođenjem poprilično iznenadio svijet, budući da je njegova mama Chrissy rodila treće dijete tek nekoliko mjeseci prije nego što je stigao Wren. Matematika je u redu, ne brini, jer Wrena je rodila mama surogat.

Mali zavodnik Wren sad ima gotovo pet mjeseci i sigurni smo da će jednog dana biti svjestan svoje titule. Inače, tu je titulu ove godine ponio on, a u prethodnim su je godinama nosili: Liam, sin Lauren Conrad, Asahd, sin DJ Khaleda, Boomer, sin Michaela Phelpsa, Wyatt, sin Andersona Coopera i Benjamin, sin Andyja Cohena.

Kakvi su kriteriji za izbor ne bismo znali, ali smo sigurni da bi mnogi poželjeli prijaviti svoje dijete na slično natjecanje. Ili možda ne? No, jedna se stvar Wrenu mora priznati, a to je da ima neodoljiv osmijeh!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.