Trudnoća Trudnica 14. kolovoza 2020.

Chrissy Teigen i John Legen na simpatičan način otkrili da očekuju treće dijete

Foto: Instagram/chrissyteigen
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Chrissy Teigen i John Legend očekuju treće dijete! Par je sretnu vijest o prinovi objavio u Johnovom glazbenom spotu za pjesmu Wild

Bivši model Chrissy Teigen i njezin suprug, glazbenik John Legend na vrlo su simpatičan način otkrili da očekuju treće dijete i to u novom Legendovom spotu za pjesmu "Wild". Nekoliko sati nakon izlaska videa, Chrissy je na svom Instagramu i Twitteru profilu snimila kratki video u kojem šaljivo govori "Gle, treće dijete. Molim? Tko je to rekao?".

41-godišnji pjevač i 34-godišnja manekenka trenutno imaju dvoje djece, kćer Lunu i sina Milesa, no to će se uskoro promijeniti. Upoznali su se 2006. na snimanju videa za njegovu pjesmu "Stereo" i imali su kratku romansu te se neko vrijeme nisu viđali. No, ipak su u rujnu 2013. godine ozakonili svoju vezu na jezeru Como u Italiji. Tri godine kasnije u travnju im se rodila kći Luna te u svibnju 2018. i sin Miles, koji su začeti putem potpomognute oplodnje. 

Chrissy Teigan John Legend Možda te zanima... Poznati par otkriva: 'Zašto smo na potpomognutoj oplodnji izabrali spol djeteta?' Roditelji

"Ne samo da sam odlučila da ćemo imati curicu već sam i odabrala mali embrio. Pokazala sam na nju i rekla: Idemo vratiti djevojčicu. Mislim da me najviše privlačilo što će John biti odličan otac maloj djevojčici. Mislim da zaslužuje malu curicu. Mislim da zaslužuje tu vezu. Dječak će doći poslije", izjavila je tada Chrissy koja je pokušavala zatrudnjeti godinama, ali nije bilo uspjeha dok nije sa suprugom krenula liječnicima specijalistima za liječenje neplodnosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Chrissy je oduvijek bila iskrena na temu potpomognute oplodnje ne skrivajući činjenicu da je taj proces bio pun uspona i padova. 

Tyra Banks, Chrissy Teigen Možda te zanima... 'Mrzim pitanje kad ću imati djecu!' Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.