Beba 16. srpnja 2020.

Osvoji 10 mjesečnih zaliha pelena gaćica Pampers za svoju bebu!

Foto: Pampers
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U nagradnom natječaju 10 čitateljica će osvojiti mjesečnu zalihu pelena gaćica za svoju bebu! Odgovori na pitanje u obrascu jer najkreativnije nagrađuje Pampers i missMama. Uz mamu i bebu u prvoj godini.

Trajanje nagradnog natječaja na portalu missMama održava se od 16.7 do 6.8., a dobitnike ćemo objaviti na portalu 10.8. do 20 h. Pravila pročitaj ovdje.

Ispuni obrazac na linku i osvoji pelene!

U nagradnom zadatku u obrascu ispod članka otkrij nam kako kod vas izgleda mijenjanje pelena, tko je zadužen za ove slatke muke i osvoji mjesečnu zalihu Pampers pelena gaćica! Dodatni bonus je slanje fotografije mijenjanja pelena u vašem domu.

missMama i Pampers uz tebe u prvoj godini bebe

Ispuni obrazac ispod teksta i pričekaj da odaberemo dobitnike. Dok čekaš rezultate, svakako posjeti našu stranicu koju smo pripremili u suradnji s Pampersom gdje možeš pratiti razvoj svoje bebe u prvoj godini života kroz edukativan videoserijal sa stručnjacima, članke i blogove poznatih mama. Pampers i missMAMA su tu za tebe kao nježna, ali i stručna podrška u zahtjevnoj prvoj godini bebe.

Ispuni obrazac na linku i osvoji pelene!

Pampers i missMama. Uz mamu i bebu u prvoj godini. Saznaj više savjeta stručnjaka i edukativnih videa o njezi bebe u našem specijalu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.