Beba 12. prosinca 2023.

Nagrađujemo čak tri sretnice s Violeta Watercare poklon paketom!

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako imaš ili očekuješ bebicu, danas imaš odličnu priliku za osvojiti godišnju zalihu Violeta Watercare vlažnih maramica!

Tako mali i nježni, zaslužuju njegu najvišeg stupnja čistoće, a upravo su to Violeta Watercare vlažne maramice – posebno razvijene za tek rođene bebe budući da im je sastojak 99% voda. Kada kažemo voda, mislimo pet puta filtrirana do čistoće na razini medicinske, sa zaštitnim poklopcem koji sprječava isušivanje, a ujedno omogućuje funkcionalno korištenje. Dodatan benefit je njihova biorazgradivost, a kvaliteta je brzo prepoznata od strane potrošača te je Violeta proglašena brandom broj 1 u kategoriji dječjih vlažnih maramica.  

Preporuka pedijatara je bebinu guzu ispirati čistom blazinicom vode u jednom smjeru i ne ponavljati potez istom maramicom. No, za situacije kada ti posudica sa vodom nije pri ruci, bezbrižno možeš koristiti Watercare maramice bez straha od iritacija. One su tvoj saveznik u svakodnevnim situacijama poput punih pelena, praznih kutija sa blazinicama, aktivnih dana i neprospavanih noći kada jedino što želiš je čista i zadovoljna beba. 

Bebina koža puno je tanja od kože odraslih ljudi i nema razvijene samozaštitne mehanizme, zbog toga je važna kvaliteta maramica koje koristite, a uz Violeta Watecare maramice svojoj bebi pružaš sigurnost, baš kao kap vode na dlanu!  

 | Author:

Kako do nagrade? 

Jednostavno! Posjeti missMAMA profil na Instagramu, pronađi objavu sa slikom nagradnog paketa i odradi tri brzopotezna koraka: lajkaj objavu, zaprati @missmama_hr i @violetadoublecare potom označi jednu osobu za koju misliš da će joj se ova nagrada baš svidjeti. I ne zaboravi objavu podijeliti s frendicama i frendovima, sestrama, mamama, tatama, kumama i ostalim dragim ljudima u tvom životu kako bi i oni imali šansu osvojiti ovu super nagradu. Nagradni natječaj traje do 14.12.2023. u 16 sati, nakon čega objavljujemo tri sretne dobitnice ili dobitnika. Sretno!   

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.