Beba 07. studenoga 2022.

Mamu prozivaju jer je otišla na put, a bebu ostavila sa suprugom. Njezin odgovor na kritike je iznenadio mnoge!

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mamu posramili jer je otišla na put, a bebu ostavila sa suprugom. U nastavku pročitaj njezin odgovor na kritike koji je oduševio mnoge mame!

Fitness influencerica Ashy Bines (33) oštro je odgovorila kritičarima koji su je prozvali na društvenim mrežama jer je otputovala na vikend s prijateljicama i ostavila četveromjesečnu kćer Talu i šestogodišnjeg sina Taja (6) kod kuće s njihovim tatom Stevenom. Mnogi su taj potez protumačili kao nemar i nebrigu o tek rođenoj bebi.

žena Možda te zanima... Kada uzmem vrijeme za sebe, osjećam se kao lopov Roditelji

'Volim svoju bebu i potpuno vjerujem i volim Stevea koji provodi vrijeme s djecom i mogu uživati ​​znajući da su sretni i sigurni' napisala je Ashy  uz fotografije s djevojčicom te nastavila: "Znam da me osuđuju što sam je ostavila na 48 sati. Volim je, ali volim i svoje prijatelje. Volim je, ali volim i putovanja. Volim je, ali volim i raditi zabavne stvari samo za sebe i zbog sebe. Vjerujem u supruga i sretna sam što mogu otići i znati da je moja kći sretna i sigurna".

Priznaje da je odluku o odlasku na put donijela teškog srca, ali uznemirile su je poruke koje je primila, prenosi Daily mail

"Mislim da nije u redu da druge žene misle da je to pogrešno. Dobila sam poruku - kako sam mogla ostaviti kćer tako dugo sa suprugom. Pa zar bih imala djecu s nekim kome ne vjerujem? Pogrešno je ostaviti djecu s njihovim ocem? Ako tata ode na 48 sati, zašto ne dobiva ista pitanja?" napisala je te pozvala na više razumijevanje i podrške među majkama. 

"Mame, budimo ljubazne jedna prema drugoj i nemojmo projicirati ili slati mržnju jedna drugoj. Možda vam se ne čini ispravno to što ja činim i to je u redu, svi radimo upravo ono što nama odgovara. Ova poruka me uopće nije uzrujala, ni najmanje, ali me je inspirirala da napišem ovaj tekst kako bih podigla svijest o mamama i podsjetila druge mame da je u redu da imaju život i uživaju i u drugim dijelovima života, ne samo u majčinstvu. Ponekad mama samo treba odmor i to je potpuno u redu!" 

Možda te zanima... 10 koraka kako biti najbolji suprug kada se beba rodi Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.