Beba 26. rujna 2022.

Domagoj Duvnjak po drugi put postao tata, dječak je dobio lijepo tradicionalno ime

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Rukometaš Domagoj Duvnjak na Instagramu je objavio sretne vijesti! Postao je otac po drugi put, a u objavi je otkrio i ime bebe!

Proslavljeni hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak dobio je drugog sina. "22.09.2022. Jure", napisao je kratko rukometaš uz fotografiju na Instagramu na kojoj dvogodišnji sin Šime za ruku drži tek rođenog mlađeg brata. Uz preslatku fotografiju sinova dodao je i fotografiju otiska stopala malog Jure.

Na isti način je Duvnjak i u svibnju 2020. objavio rođenje sina Šime. "14.05.2020. Šime", napisao je tad i također dodao fotografiju otiska stopala. U samo nekoliko minuta Duvnjak je dobio brojne lajkove i čestitke pratitelja. 

Duvnjak inače privatni život drži podalje od očiju javnosti. Svoju je dugogodišnju djevojku Luciju Žulj oženio u tajnosti u listopadu 2019. Detalje o svadbi mladenci nisu objavili na društvenim mrežama, a Duvnjak na pozive i poruke novinara nije odgovorio.

Lucija je po struci socijalna radnica, koju je Domagoj upoznao još u prvom razredu gimnazije u Đakovu, a nakon fakulteta počela ga je redovito pratiti na njegovim poslovnim putovanjima. Duvnjak o privatnom životu ne govori često, a javnost je njegovu samozatajnu suprugu mogla upoznati tek na ponekoj fotografiji koju bi podijelio na Instagramu. 

Čestitamo ponosnim roditeljima!

 

Možda te zanima... Kako da beba mirno prespava noć? Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.