Beba Dojenje 14. svibnja 2013.

Poznate hrvatske mame o dojenju

Martina Tomčić
Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jednostavno, ekonomično i omogućava nezaboravno iskustvo – stav je domaćih glumica i pjevačica koje su dojile svoju djecu

Martina Tomčić | Author: Antonio Bronić/PIXSELL Foto: Antonio Bronić/PIXSELL

Martina Tomčić

"Prirodno, spontano, lijepo i, naravno, korisno – najbolja moguća hrana za dijete. Sina sam dojila do prve godine jer se on tada bacio na druge stvari, a malena je prvih 10 mjeseci bila isključivo dojena, nije joj se žurilo s dohranom, a ja sam osluškivala njene potrebe pa je i dugo nakon toga još uvijek bila jako puno dojena beba."

Jelena Miholjević | Author: Antonio Bronić/PIXSELL Foto: Antonio Bronić/PIXSELL

Jelena Miholjević

"To je za mene najljepša stvar na svijetu i ne znam s čime bih mogla usporediti toliku ljubav i nježnost. Svoju sam djecu dugo dojila, trudila se i jako sam zadovoljna, no isto mi je tako jasno da nekome dojenje zbilja može biti pakao te ne treba stvarati pritiske po tom pitanju."

Ecija Ojdanić | Author: Danijel Berković/PIXSELL Foto: Danijel Berković/PIXSELL

Ecija Ojdanić

"Imam dvoje djece, oboje sam dojila i jedna sam od onih žena koje smatraju da je dojenje vrlo zdravo, a na sreću, nisam imala nikakvih prepreka poput ragada ili boli. Bilo je to jedno prekrasno iskustvo, najdivnija spona s čedom i zalog za njihovo dobro zdravlje u budućem životu."

Bojana Gregorić | Author: Duško Jaramaz/PIXSELL Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Bojana Gregorić

"Kao i kod mnogih drugih majki, bilo je to isprva bolno iskustvo, ali na kraju jedno od najljepših u smislu dodira i povezanosti s djetetom. Mislim da majke ne bi trebale odustajati bez obzira na prepreke jer svaki je početak težak, ali ovo je jedna od onih stvari koje su uistinu nezamjenjive."

Elena Tomečak | Author: Nel Pavletić/PIXSELL Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

Elena Tomeček

"Definitivno sam pobornica dojenja i to kod mene nije nikad bilo upitno i odlučila sam malenu dojiti do kad god ona bude htjela. Nekako mi se čini da je dojka bogomdana. Nema pranja bočica, jednostavno je, najzdravije za dijete i ne vidim razloga zašto to netko ne bi radio."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.