Beba Dohrana 30. travnja 2014.

Vodič kroz prehranu dojenčeta u prvoj godini

knjižica
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Donosimo vam knjižicu 'Papam fino i zdravo' u kojoj možete doznati sve o prehrani vaše bebe

Od trenutka kad ste ugledali svoje dijete, svim mu svojim bićem želite zdravlje i sreću. Sad je u vašem naručju i još ste svjesniji kako njegova sigurnost ovisi o vama. Ljubav koju osjećate je najveći poticaj da uvijek doznate više i olakšate svojoj bebi i sebi prve zajedničke korake.

Prvi i najčešći izazovi vezani su uz dojenje i prehranu dojenčeta. Stoga je Bebivita knjižicu 'Papam fino i zdravo' namijenila vama, kao savjetnik i vodič kroz prehranu vašeg djeteta od rođenja do navršene prve godine. Vodič je pisan u želji da na stručan i praktičan način pomogne svima kojima su dojenje i prehrana djeteta svakodnevna briga i imaju nedoumice oko uvođenja novih namirnica u djetetov jelovnik.

Ne zaboravite, osobito vi drage majke, da su početne nespretnosti sastavni dio roditeljstva i da vas svi vaši pokušaji povezuju s vašim djetetom i svaki trenutak čine nezaboravnim. Budite uporne, hrabre i nježne, a vaša Bebivita je uz vas!

Preuzmite knjižicu 'Papam fino i zdravo - vodič kroz prehranu dojenčeta u prvoj godini života'

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.