21. ožujka 2017.

Pročitajte pravila nagradnog natječaja "Dietpharm"!

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Odogovori na nagradno pitanje i osvoji poklon pakete! Uključi se!

ORGANIZATOR
Nagradni natječaj „Dietpharm“ raspisuje 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj, u kojem se od natjecatelja traži da odgovore na jedno od pitanje ovisno o tome radi li se o trudnici (Napišite kojoj hrani ne možete odoljeti u trudnoći) ili majci (Napišite kako Vi umirujete/uspavljujete Vaše najmlađe), raspisuje se u svrhu promocije portala klokanica.24sata.hr (kao dio 24sata d.o.o) kao Organizatora. Nagradni natječaj traje od 21. ožujka 2017. do kraja trajanja specijala "Saznajte sve o probavi beba". Od sudionika nagradnog natječaja traži se da u navedenom periodu odgovore na nagradno pitanje.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje

  • Za trudnice:

          5x poklon paket koji uključuje: Centravit Prenatal, Super Šljiva i Biotic Baby

  • Za majke:

          5x poklon paket koji uključuje: Centravit Postnatal, Super Smoothie i Biotic Baby

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA
Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koji u razdoblju od 21. ožujka 2017. do kraja trajanja navedenog specijala na portalu klokanica.24sata.hr odgovore na nagradno pitanje i upišu svoje točne podatke.

Slanjem odgovora na nagradno pitanje i osobnih podataka: ime, prezime, e-mail, broj telefona prihvaćaju se Pravila natječaja, te sudionici pristaju da njihova imena i podaci budu javno objavljeni.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
10. travnja 2017. slijedi odabir najboljeg odgovora na pitanje.  Autori najboljeg odgovora bit će nagrađeni prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja te objavljeni na portalu klokanica.24sata.hr.

PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 7 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 3 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o.