Vrtić Zdravlje u vrtićkoj dobi 04. studenoga 2018.

'Neotuširani 5 dana': Glumicu kritiziraju zbog fotke djece s plaže

Foto: kristenanniebell/Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Poznata glumica podijelila je fotografiju djece koja se zabavljaju na pješlanoj plaži, a dežurni kritičari napali su je zbog statusa da nije otuširala djecu pet dana

Kristen Bell, poznata glumica i mama, često priča o svojoj djeci i prilično je otvorena i iskrena u dijeljenju roditeljskih iskustava iz obiteljskog života. 38-godišnjakinja je nedavno na svom Instagramu podijelila fotografiju svoje djece, 3,5-godišnje Delte i petogodišnje Lincoln kako uživaju na pješčanoj plaži na jugu Kalifornije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caked with sand on every inch, unshowered for 5 days, and loving that sand dune life #glamis #camping

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

"Okupani suncem, pet dana neotuširani, obožavamo život na pješčanim dinama", napisala je glumica uz objavu. Kao i većina fotografija slavnih, ali i nepoznatih mama, i ova fotka naišla je na negativne komentare dežurnih kritičara na društvenim mrežama.

"Nije otuširala djecu pet dana!?", jedan je od komentara. "Nije me briga tko si, ali otuširaj si djecu nakon boravka na plaži. Djeca su išla u krevet puna pijeska i tko zna čega još. Mama se sigurno otuširala (ili nije?) Moraš bolje brinuti o svojoj djeci".

"Oprostite, ali ovo je odvratno. Operite se".

"Za nas obične ljude, ovo je zanemarivanje djece".

Možda te zanima... Napali pjevačicu Pink zbog fotke s djecom u kuhinji Beba

No nisu svi napali slavnu glumicu, neki u ovoj fotografiji vide samo pozitivno. "Super mi je što njihova djeca odrastaju u normalnom sretnom okruženju".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

Možda te zanima... Manekenku kritiziraju zbog fotografije s kćeri na toboganu Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.