Vrtić Prehrana djeteta 08. srpnja 2019.

Dobitnici poklon paketa Bebivita Happy kids proizvoda

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Odabrali smo pet najkreativnijih odgovora čiji autori su osvojili poklon paket

Za sve naše mame pripremili smo super nagradni natječaj u kojem možeš osvojiti Bebivita Happy kids paket proizvoda. Nov, atraktivan i veseli dizajn Bebivita proizvoda za djecu očekuje te na zdravim keksićima, žitaricama za doručak, dječjim zabavama i voćnim pločicama. 

Da te podsjetimo, Bebivita dječja zabava je čisti voćni pire koji se istisne iz praktičnog pakiranja i namijenjen je djeci iznad godinu dana starosti. Mogu ga jesti svi, djeca koja slabije konzumiraju voće, pa im je ovakav obrok zanimljiviji (ISTISNI ME!-DRUCK MICH!) ili odrasli kojima može biti kao ukusan i zdrav međuobrok ili zamjena za voćni obrok. 

Bebivita grickalice su lagane, stanu u torbu, namijenjene su djeci svih uzrasta, za zaposlene, trudnice, mame na dijetama, studente i sportaše. 

Dobitnici su: Ivana Ivanac, Sandra Horvat, Ivana Štoos Jurišć, Ivana Konta, Nataša Jagić. Čestitamo!

Kako se uključiti u nagradni natječaj?

Sve što trebaš je napisati što za tebe znače riječi "Sretno dijete" i ispuniti obrazac u članku od 8. do 17. srpnja do 12 sati, a mi ćemo odabrati pet najkreativnijih odgovora koji će osvojiti poklon paket.

Detaljna pravila nagradnog natječaja

 | Author: Promo Foto: Promo

Fill out my online form.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.