Vrtić Prehrana djeteta 15. svibnja 2017.

Frutek klub: Da mali izrastu u velike

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ove godine stvoren je Frutek Klub. Članovima Kluba Frutek bit će dostupni korisni, poučni i zabavni sadržaji, a istovremeno će znati sve o popustima, akcijama i pogodnostima

Svjesni smo da ste pri odabiru proizvoda namijenjenih vašem djetetu iznimno pažljivi i odgovorni. To načelo slijedimo i u tvrtki Fructal gdje se već više od 40 godina trudimo vašim mališanima ponuditi samo najbolje sokove i kašice

Znanja i iskustva naših stručnjaka, te kontinuirano praćenje i stvaranje trendova u prehrani za naše najmlađe spajamo u širokom asortimanu proizvoda Frutek.

 | Author: Promo Foto: Promo

Svaki novi član dobiva poklon

Kako bi veza roditelja s njihovim najmlađima otišla korak dalje, ove godine je stvoren Frutek Klub. Članovima Kluba Frutek bit će dostupni korisni, poučni i zabavni sadržaji, a istovremeno ćemo vas također obavještavati o pogodnostima koje možete iskoristiti prilikom kupnje Frutek proizvoda u raznim trgovinama i trgovačkim centrima. Članstvo u Frutek klubu je besplatno, a svaki novi član dobiva poklon.

Članom Frutek kluba se postaje jednostavno, dovoljno je ispuniti sljedeći obrazac.

S ponosom vam predstavljamo naš novi TV-spot. Razigrani mališani vas sigurno neće razočarati. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.