Vrtić 21. prosinca 2023.

Istinska sreća: Dječica u Vinici nisu krila veselje zbog gomile igračaka iz Pandinog brloga

Foto: Pixsell

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dječjem vrtiću Vinica uručena je vrijedna nagrada za pobjedu na natječaju 'Za klince kreativce'

Radosno pljeskanje malim dlanovima, uzvici veselja i izrazi čiste sreće na licima - takve su bile reakcija malenih polaznika Dječjeg vrtića Vinica kada smo im kao pobjednicima natječaja 'Za klince kreativce' predali vrijednu nagradu sponzora projekta 'Pandin brlog'. Razumljivo je da su se djeca, ali i njihove odgojiteljice, jako razveselili i pobjedi i pripadajućoj nagradi, naime, osvojili su 556 komada igračaka, ukupne vrijednosti 5.699,51 eura!

 | Author: I to ne bilo kakvih igračaka, nego onih koje će ih animirati, zabaviti i naučiti.
U veeelikom nagradnom paketu tako se nalazilo pravo blago - od Medeer puzzli i Paw Patrol setova koji će djecu potaknuti na kreativno razmišljanje, kinetičkog pijeska i dječjeg projektora i lampica "Pričam ti priču" koji će zaintrigirati njihovu maštu do društvenih igara Pero Ždero, Morski Ludopas i Vjerko Zvjerko koje će potaknuti razvoj socijalnih vještina. 
 | Author:
Naime, Dječji vrtić Vinica osvojio je pobjedničko mjesto u natječaju 'Za klince kreativce' koji je pokrenuo portal missMAMA u suradnji s Pandinim brlogom i na koji su se odazvala čak 42 vrtića iz svih krajeva Hrvatske. U žestokoj konkurenciji žiri je odabrao DV Vinica zbog niza kreativnih radionica i programa koje su organizirane za djecu, a posebno eko-vrta kao i smotre dječjeg dramskog stvaralaštva na kajkavskim narječju VINKAJČEK. 
 | Author:

 | Author: "Briga o kvalitetnom životu djeteta temeljan je zadatak našeg vrtića. Kako je ovaj vrtić jedini na području Vinice, svi djelatnici se trude učiniti ga drugim domom za 120 djece", rekla je zamjenica ravnateljice Ksenija Humek.

 | Author:
 | Author:

Ovaj drugi dom 120 mališana od sada je još veseliji zahvaljujući vrijednoj nagradi Pandinog brloga, a igračke koje su stvorene za klince kreativce uljepšat će djetinjstvo ovoj, ali i novim generacijama koje će tek doći u Dječji vrtić Vinica. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.