Vrtić Igre za djecu 25. listopada 2021.

Uključi se u nagradni natječaj i osvoji super nagradu!

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Povodom Svjetskog dana plišanaca, koji se u svijetu slavi 28. listopada, u suradnji s Plodinama smo odlučili razveseliti tri čitateljice i njihove mališane i nagraditi ih, a čime drugime nego - plišancima!

Svako dijete ima svog omiljenog plišanca - svog vjernog prijatelja koji mu pruža utjehu i oslonac, s kojim dijeli sretne i tužne trenutke, s kojim odrasta i koji je uvijek tu uz njega. Zato u suradnji s Plodinama pozivamo vas i vaše mališane da zajedno proslavimo Svjetski dan plišanaca velikim nagradnim natječajem u kojem imate priliku osvojiti novog plišanog prijatelja za cijeli život! 

Sve što trebate napravit jest odgovoriti na naše nagradno pitanje koje glasi: ''Koji je plišanac omiljeni tvom klincu i zašto?'', a Plodine će se pobrinuti nekome od vas razveseliti dan. Tri osobe s najkreativnijim odgovorom Plodine će nagraditi plišanom igračkom iz svog asortimana.

I zato izdvoji nekoliko minuta i klikni na naš nagradni natječaj!

Pravila natječaja provjeri ovdje.

To nije jedino iznenađenje koje smo pripremili za vas. Povodom svjetskog dana plišanaca organizirat ćemo veliku rođendansku proslavu koja će se održati u subotu, 6. studenog, od 10 do 13 sati, ispred trgovine Plodine u Family Mallu. Pozivamo i velike i male da dođu sa svojim najdražim plišancem i da se zajedno zabavimo uz slatkiše, tortu, darove i puuuno iznenađenja!

Dobitnice nagradnog natječaja ''Osvoji plišanca na dar!'' su:
Andrea Vukušić
Marijana Pezo
Sandra Harmicar

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.