Vrtić Igre za djecu 27. svibnja 2016.

Prekrasno: Posebna veza dvogodišnjih trojki i smetlara

Trojke i smetlar2
Foto: Facebook/Martha Sugalski
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Utorak i četvrtak su posebni dani za Holden, Heaton i Wildera Reicha. Dva puta tjedno ove 2-godišnje trojke posebno su uzbuđene i u iščekivanju

Utorak i četvrtak su posebni dani za Holden, Heaton i Wildera Reicha. Ustvari, dva puta tjedno ove 2-godišnje trojke posebno su uzbuđene i u iščekivanju, uzimaju sokove i čekaju prijatelje ispred kuće. Čim čuju zvuk poznate trube iz kamiona gospodina Roba i Chada nastaje uzbuđenje - stižu smetlari u posebnu posjetu.

Slatki dvogodišnjaci prvo smetlarima daju sokove za osvježenje, a onda krenu pravi prijateljski zagrljaji. Vrijedni radnici strpljivo dopuštaju malenim trojkama da im pomognu. I tako svaki utorak i petak.

Mama trojki Martha Sugalski objavila je slike i napisala na svom Facebook profilu: "Zahvalna sam na današnjem danu. Zahvalna sam jer su djeca vidjela svoje prijatelje koje toliko vole. Zahvalna sam jer ti ljudi odvoje dio radnog vremena i druže se s nama svaki utorak i petak. To su za nas stvarno posebni dani u tjednu."

Fist pump

Posted by Martha Sugalski on 13. svibnja 2016

Happy to see their friend Andrew

Posted by Martha Sugalski on 13. svibnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.