Vrtić Igre za djecu 27. svibnja 2015.

Nagrade za male istraživače

beba, pelene
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U našem foto natječaju pozvali smo vas da nam pošaljete fotografije svog djeteta kako se igra i otkriva svijet, a 10 najboljih nagradili smo Pampers Pants paketom

Nakon što počne puzati, a još više s prvim koracima, vaše dijete postaje pravi mali istraživač. Pozvali smo vas da fotografirate te zanimljive trenutke igre i otkrivanja svijeta vaših mališana, a 10 fotografija nagradili smo Pampers Pants paketom.

Dobitnici su: Anamarija Radev i Nikola MomirovićTomislava Vijant i Branko KovaliskoMartina i Jurica KuzmaAida Ristić i Milan ŠvalmDamir Mohor i Jasminka RozanMaja Đurica Truhlaž i Miodrag TruhlažAnđelka i Marijan PahokiBiljana BaranašićMarija Badanjak Šegan i Dejan ŠeganSanja i Ante Kunac. Čestitamo svima, a oni će biti obaviješteni e-mailom.

Pogledajte sve pristigle fotografije Malih istraživača!

Nova generacija Pampersovih pelena-gaćica

Mame iz iskustva znaju da bebe vole osjećaj slobode, a pedijatri se slažu kako je mogućnost istraživanja okoliša preduvjet bebinog zdravog razvoja. Pamper spredstavlja nove pelene-gaćice Premium Care Pants jer svaka beba koja se nauči kretati samostalno i krene istraživati svoje okruženje treba puno udobnosti i slobode.

Nove pelene-gaćice dizajnirane su za aktivne bebe koje su stalno u pokretu, za svakodnevnu upotrebu od trenutka kad prohodaju (između 10 i 12 mjeseci) dok ne prerastu pelene. Cjelokupna nježnost i superiorna suhoća pelena-gaćica Pampers Premium Care osigurava udobnost, zahvaljujući kojoj bebe mogu istraživati svijet bez ikakvih prepreka, slobodno ga otkrivati i razvijati se. Nadalje, majke ih vrlo brzo mogu obući djeci koja su stalno u pokretu jer se vrlo lako mijenjaju.

Prednosti pelena-gaćica Premium Care

Lako oblačenje bebe, koja savladava samostalno kretanje: Mekoća i savršeno prianjanje za svaku aktivnu bebu olakšavaju objačenje pelena-gaćica. Zahvaljujući elastičnom pojasu i nježnim trakicama, lako je navuči pelene na bebu u pokretu - možete ih samo navuči kao obične gaćice.

Izvanredna udobnost nošenja i potpuno savršeno prianjanje:Premium Care Pants nježno okružuju bebino tijelo sa svih strana. Nježni i elastični pojas pomaže održati pelenu na pravom mjestu. Nježne trakice osiguravaju udobnost i zaštitu od propuštanja.

Bezbrižno mijenjanje pelena: Zahvaljujući stranicama pelene koje je lako potrgati Pampers Premium Care Pants je lako i skinuti, bez potrebe za povlačenjem. Nakon upotrebebe pelene-gaćice mogu se lako zamotati kao klasične pelene.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.