Vrtić Igre za djecu 27. rujna 2016.

Maša i medvjed još jednom dolaze u Zagreb

maša medvjed
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon pet rasprodanih predstava u svibnju i lipnju te one u rujnu, Maša i medvjed ponovno dolaze u Centar za kulturu Trešnjevka (CEKATE) u subotu 1. listopada u 18.00 sati

Hit dječja predstava Maša i medvjed u izvedbi beogradskog Mašinog pozorišta nasmijat će mališane i u listopadu! Nakon pet rasprodanih predstava u svibnju i lipnju te one u rujnu,  Maša i medvjed ponovno dolaze u Centar za kulturu Trešnjevka (CEKATE) u subotu, 1. listopada u 18.00 sati, a ulaznice za ovaj interaktivni i edukativni kazališni komad, koji je osvojio srca Hrvatske, ali i cijele regije već se nalaze u prodaji u sustavu Eventima po cijeni od 40 kuna. 

Ova je predstava u trajanju od 45 minuta u potpunosti prilagođena dječjem uzrastu, a važno je naglasiti kako je glavni cilj postići interakciju glumaca s djecom te najmlađe na taj način educirati o važnosti ljubavi i prijateljstva te međusobnog razumijevanja, uvažavanja i tolerancije.

Predstava Maša i medvjed u izvedbi Mašinog pozorišta dobila je zahvalnicu od Udruženja mama s otoka Cresa, a u Zagreb je ponovno dovodi agencija Spotlight iz Osijeka. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.