Vrtić Igre za djecu 23. listopada 2021.

Mali šef - Obiteljski posao: Film koji će zabaviti cijelu obitelj

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

U kina je stigao nastavak DreamWorks-ove hit animirane komedije “Boss Baby”. U ovom nastavku su braća Templeton, odrasli ljudi sa svojim obavezama, razmiricama i problemima. Međutim, njih mogu riješiti samo ako opet postanu mališani. Kroz film je pokazano koliko smo otuđeni od sebe i jedni od drugih. Da ne treba zaboraviti dijete u sebi jer ono je puno genijalnih ideja, savjeta i istinski zna uživati u životu. Upravo to je ono što odraslima danas sve više nedostaje.

Ovo je film koji će zabaviti cijelu obitelj i ostaviti pozitivan osjećaj nakon što izađete iz kina. Svako malo se pojavljuju smiješne doskočice, gegovi ili neobične situacije koje će svima izmamiti osmjeh. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik, pa ga i manja djeca mogu pratiti.

Za djecu: 6+.

Za roditelje: Film će i roditeljima biti zabavan.

Nasilje: Nasilje se ogleda u situacijama poput tučnjave između braće, kada Ninja bebe napadaju junake.

Zastrašujući prizori: Jedna od beba djeluje poput Pennywise iz filma “IT”.

Rječnik: Primjeren za djecu.

Seks: Nema seksualnih prizora.

Tempo: Tempo je i za manju djecu.

Možda te zanima... Kada je pravo vrijeme za prvi odlazak u kino? Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.