Vrtić Igre za djecu 14. studenoga 2023.

Doktor Jabuka se vraća, ovaj put mora riješiti misterij nestalih osmijeha u novoj slikovnici Slavka Sobina

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nova avantura Doktora Jabuke s kojim smo se prvi put susreli u epizodi Doktor Jabuka i tajna božićna poruka

Slavko Sobin, poznati glumac i autor, vraća se na književnu scenu s novom slikovnicom Doktor Jabuka i kradljivci osmijeha. Nakon uspješnog izdanja iz 2021. godine Doktor Jabuka i tajna božićna poruka s kojim je Sobin osvojio srca čitatelja šaljući okrepljujuću božićnu poruku o važnosti obiteljskog zajedništva, Petrine knjige na Interliberu premijerno su predstavile nove avanture Sobinovog zanimljivog lika – Doktora Jabuke.

Neobični doktor istražuje misteriozni gubitak osmijeha među djecom škole Leni Ercegović…  „U osnovnoj školi Leni Ercegović događa se nešto neobično: jedno po jedno dijete drugog be razreda jednostavno se prestalo smijati. Tko krade djeci osmijehe? Roditelji su zabrinuti, a zabrinut je i dobri doktor Jabuka. Je li riječ o nekakvoj bolesti, ili možda  čaroliji?“

Marko Jovanovac, dobitnik nagrade “Ovca u kutiji” za najboljeg ilustratora, ponovo potpisuje ilustracije autorove slikovnice i ponovo sinergjia Sobinove naracije i čarobni likovni imaginarij Jovanovca stvaraju dobitnu kombinaciju kojom će ova slikovnica bez sumnje oduševiti djecu i njihove roditelje.

Slikovnica Doktor Jabuka i kradljivci osmijeha dostupna je putem web shopa www.petrineknjige.hr po sniženoj cijeni do kraja studenoga, a potom i u svim većim knjižarama diljem Hrvatske.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.