Vrtić Digni prstić za svoj vrtić 20. travnja 2020.

DV Lastavica želi ulagati u materijale i tehnologiju za male genijalne umove

1/3
Foto: DV Lastavica
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitaj priče kojima je nominirano deset finalista i glasuj za vrtiće koji će osvojiti 25.000, 15.000 i 10.000 kuna

Početkom ožujka krenuo je veliki nagradni natječaj Pampersa i portala missMAMA pod imenom Digni prstić za svoj vrtić. Među više od 200 prijava, odabrali smo deset finalista među kojima možeš glasovati za svog favorita i razveseliti djecu.

Glasovanje traje od 10. travnja do 3. svibnja, a čitatelji će glasovima izabrati tri najbolje priče. Vrtić s najviše glasova dobit će 25.000 kn, drugoplasirani vrtić će dobiti 15.000 kn, a trećeplasirani 10.000 kn. 

Glasuj za DV Lastavica!

 | Author: DV Lastavica Foto: DV Lastavica

Priča s kojom je nominiran DV Lastavica, Osijek:

U mnoštvu odgojno-obrazovnih ustanova usudili smo se biti drugačiji. Prije nešto više od dvije godine odvojili smo se od državnog sustava i odlučili osnovati jedno novo, posebno mjesto u kojemu će vladati sklad i zadovoljstvo klijenata i zaposlenih. Naš vrtić Lastavica mali je kolektiv velikog srca. Privatna smo ustanova za odgoj i obrazovanje koji drži do najbitnijih načela u odgoju i obrazovanju djece: radimo u malim skupinama, maksimalno koristimo individualni pristup radu te učimo kroz razne projekte, suradnje i posjete. Od prvog radnog dana, najvažnija su nam djeca. Unutar odgojno - obrazovne ustanove krije se kreativan, veseo i radišan kolektiv. Mukotrpan rad, trud, ulaganja u materijale, tehnologiju i namještaj, brojne suradnje, dodatno obrazovanje zaposlenih, osmišljavanje i provođenje brojnih programa s ciljem poboljšanja kvalitete obrazovanja - sve su to rezultati koje smo postigli vlastitim trudom, radom i ulaganjima.

No, ideja i želja imamo još. Djeca nam svakoga dana otkrivaju nešto novo. Spektar njihovog interesa širi se velikom brzinom, a naša je želja osigurati im mogućnost napredovanja u brojnim poljima (strani jezici, sport, napredna matematika, znanost , inženjerstvo, informatika, robotika i dr.) U tome bi nam svakako dobro došla vaša pomoć. Djeca su naša budućnost i ulaganje u njihov razvoj svakako je najbolja investicija. Osvajanjem nagrade otvorile bi se nove mogućnosti obogaćivanja prostora novim materijalima i tehnologijom, mogućnosti provedbe novih i naprednih programa (npr. STEM). Kao znak zahvalnosti osigurat ćemo društvu male, ali genijalne umove spremne za daljnje obrazovanje u školama. Pomozite nam u ostvarivanju našeg sna, kako bi mi osigurali ostvarivanje snova vaše djece.

 | Author: DV Lastavica Foto: DV Lastavica

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.