Trudnoća 01. lipnja 2022.

Višeplodna trudnoća: Mama trojki pokazala kako izgleda tijelo nakon poroda

Foto: instagram.com/triplets_of_copenhagen/
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Žensko tijelo je čudesno, a tome svjedoče i neretuširane slike mame koja je rodila trojke!

Samo četiri tjedna nakon što je rodila svoje trojke, mama Maria Nordø Jørstad iz Kopenhagena otvoreno je progovorila o tome kako njezino tijelo izgleda nakon što je devet mjeseci nosila tri bebe, a Internet je oduševljen njezinom iskrenošću.  

U svojoj objavi na Instagramu, ova mama podijelila je fotografiju svog trbuščića nakon poroda, zajedno s porukom u kojoj je napisala kako joj je bilo razočaravajuće vidjeti da njezino tijelo i dalje izgleda gotovo isto kao i neposredno nakon poroda. 

"Još uvijek imam trbuh koji čudno visi i pomalo sam iznenađena što se uopće nije smanjio od moje posljednje fotografije prije tri tjedna. Pomalo razočaravajuće, moram priznati, nisam baš presretna oko dijeljenja ove fotografije", napisala je mama. 

Ipak, dalje je objasnila kako njezin ožiljak od carskog reza više ne boli i da se, unatoč 'teškom visećem trbuhu', osjeća kao da se ponovno vratila staroj sebi. Također je rekla kako joj je važno uvijek pokazati stvarnu sliku, a s obzirom da je tijekom trudnoće podijelila kako njezin trbuh raste s trojkama, osjećala se kao da treba pokazati i kako izgleda nakon trudnoće.

"Bila sam iznenađena koliko se sporo smanjuje moj trbuh nakon poroda, vjerojatno zato jer je to nešto o čemu žene ne razgovaraju toliko, a još rjeđe pokazuju. Htjela bih usmjeriti pozornost na stvari koje se smatraju tabuom, s nadom normaliziranja ženskih problema", objasnila je Maria i dodala kako se nada da će inspirirati i druge mame da budu iskrene oko svojih iskustava.

 

Možda te zanima... Žensko tijelo je čudesno: Mama pokazala kako raste trudnički trbuh s trojkama Trudnoća
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.