Trudnoća Trudnica 07. ožujka 2019.

Genijalan gadget kojim trudnice mogu same obrijati noge

Foto: Amazon
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Brijanje nogu je trudnicama jedan od teže izvedivih zadataka, ali zahvaljujući novom gadgetu postoji spasonosno rješenje

Trudnice, veseli se!!

Upravo smo čuli za genijalan proizvod koji je pokrenuo revoluciju u brijanju nogu tijekom trudnoće. S trbuhom do zuba i najjednostavnije radnje poput vezivanja cipela, lakiranja noktiju na nogama postaju teške i neizvedive. Ali ima i rješenje!

Možda te zanima... Kako se depilirati u trudnoći? Trudnoća

Giraffe Razor Extension Handle je teleskopska drška na koju se pričvršćuje britvica i tako produžuje dršku za 50 centimetara. 

Cijena ove Žirafe je 39 funti, odnosno oko 340 kuna i možete je naručiti preko Amazona i opisali su je: "Giraffe Bath & Body dizajnirao je Giraffe Razor Extension Handle posebno kako bi pomogao ženama koje ne mogu obrijati noge zbog ograničenja u fleksibilnosti i pokretljivosti.  Opisan je kao idealan za niz situacija poput drugog i trećeg tromjesečja trudnoće, gdje savijanje postaje preteško,a brijanje nogu gotovo nemoguće. 

Možda te zanima... Zašto ženama dlake rastu brže i gušće u trudnoći? Trudnoća

Kada pređeš 30 tjedana trudnoće, kada ostaješ bez daha na najmanji napor i više ne možeš vezati cipele, ovaj alat će ti život učiniti barem malo lakšim.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.