Trudnoća 14. srpnja 2021.

Trudnica je objavom videa u kojem se šminka usred poroda izazvala burnu raspravu: "Epiduralna očito djeluje!"

Foto: TikTok snimka zaslona : Šminkanje tijekom poroda
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Suprotno očekivanju, jedna se mama odlučila dotjerati dok je ležala u bolničkom krevetu i čekala rođenje djeteta. Njezin je postupak izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama...

Većini žena šminkanje i dotjerivanje tijekom poroda nije ni na kraj pameti. Međutim, jedna je mama odlučila u tom velikom trenutku u svom životu izgledati u najmanju ruku dotjerano. Lisa Maria Adam je između trudova radila nešto što je mnogim ženama nezamislivo.

Naime, Lisa je u rodilište došla s koferom šminke i vrijeme između trudova iskoristila je da se našminka. To je činila nakon što je primila epiduralnu, prenosi Metro. Lisa Maria bila je u potpunosti smirena i opuštena, pa izgleda da je tajna u epiduralnoj koja je odradila svoj posao jer je otkriveno kako je žena tijekom snimanja ovog videa bila otvorena čak 10 centimetara.

Na TikTok-u je videozapis ubrzo postao viralan. Partner Lise Marie Adam pokazao je kako se šminka u trudovima. Kratki videozapis pregledan je preko 900 000 puta, a snimke žene koja između trudova nanosi potpuni make-up izazvao je razno razne reakcije žena vezane uz to koliko je šminkanje tijekom poroda primjereno.

Ipak, videozapis je naišao i na brojne pozitivne komentare.

@merkmenace

Touch up at 10cm👀 #fyp #baby #newborn

♬ Inside Their Head - TT remix

Jedna je žena u komentarima napisala: ‘Nije izabrala glamurozan život. Glamurozan život je odabrao nju. 'Drugi se komentator našalio te je napisao: 'Prvi dojmovi su sve.' Iako je nekoliko ljudi kritiziralo Lisin izbor da se u vrijeme poroda brine o svom izgledu, drugi su rekli da je to njezin izbor.

Također, dio je žena napisalo da će prve fotografije njezinog djeteta biti jedne od najvažnijih u njezinom životu i razumljivo je da na njima želi izgledati dobro. 'Šminka se jer to želi i jer joj je to važno', napisala je jedna osoba. 'Šminka je također za neke žene opuštajuće. Može vam pomoći da se smirite u trenutcima kada ste pod stresom. Ne znači da je tašta. Ona jednostavno voli šminku’, napisala je druga žena.

Osim što se Lisa Marie pobrinula da bude potpuno našminkana prilikom prvog susreta sa svojom bebom, u bolnicu je donijela i cijelu opremu za fotografiranje djeteta.

@merkmenace

She is obsessed lol #fyp #newborn #baby

♬ Inside Their Head - TT remix

Videozapisi objavljeni u narednim danima otkrili su da se njihov sin Kyson rodio 22. veljače, težak 6 kilograma.

Možda te zanima... Primalja objašnjava koliko treba čekati sa seksom nakon poroda i zašto su orgazmi bolji Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.