Trudnoća Planiranje trudnoće 08. veljače 2016.

Prirodnim putem povećajte šansu za začeće i zdravu trudnoću

Fertil up
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kako bi put do trudnoće bio prirodan i brz, probajte FertilUp za veću plodnost muškarca i žene. FertilUp za žene stvara hormonsku ravnotežu i regulira menstrualni ciklus, a za muškarce povećava broj spermija i poboljšava njihovu pokretljivost

Dok je za neke parove vijest o trudnoći iznenađenje, nekim parovima potrebno je duže vremena kako bi došlo do željenog začeća. Neplodnost je ozbiljan problem suvremenog društva o kojem se nerado govori, a u Hrvatskoj se s njim susreće svaki 6. par. 

Pripremite svoje tijelo za prirodno začeće i povećajte svoju plodnost dodacima prehrani FertilUp. Prirodna formula bogata je vitaminima, ljekovitim biljem i antioksidansima, a temelji se na dugogodišnjim opservacijama i iskustvima ginekologa.

O njegovoj kvaliteti i ozbiljnosti možda najbolje govori činjenica da je proizveden u NjemačkojFertilUp pristupa ženskoj i muškoj neplodnosti s dvije odvojene formule te je dostupan u verzijama FertilUp za žene i FertilUp za muškarce. FertilUp je vrlo logično i jednostavno rješenje koje štedi vrijeme i novac, jer prije pojave FertilUp-a morali ste kupovati 5 do 10 različitih dodataka prehrani samo kako biste unijeli dovoljnu količinu potrebnih sastojaka koji utječu na plodnost. S FertilUp-om to postaje puno lakše jer se sve potrebno i u pravom omjeru nalazi u samo dvije kapsule dnevno.

Fertil up | Author: Promo Foto: Promo

FertilUp za žene usredotočuje se na uspostavljanje hormonske ravnoteže s vitaminom C i D, B12 i folnom kiselinom te je pogodan za žene koje tek planiraju trudnoću, ali i za one koje se već dulje vrijeme bore s neplodnošću. S uravnoteženim hormonima regulira se i menstrualni ciklus, a zatim i ovulacija koja je preduvjet za trudnoću.

Više o sastojcima i djelovanju FertilUp-a za žene saznajte OVDJE.

Fertil up | Author: Promo Foto: Promo

FertilUp za muškarce ima zadatak potaknuti proizvodnju, dovoljne količine (više od 20 mil.) i popraviti kvalitetu muškog sjemena (vitamin C, cink, selen, antioksidans Q10, L-karnitin, maca) što je preduvijet za uspješnu oplodnju. Namijenjen je muškarcima koji žele utjecati na bržu trudnoću partnerice, ali i onima koji se duže vrijeme bore sa dijagnozom azoospermija ili oligospermija.

Više o sastojcima i djelovanju FertilUp-a za muškarce saznajte OVDJE.

Kako bi put do trudnoće bio prirodan i brz, probajte FertilUp za veću plodnost muškarca i žene. Naručiti ga možete i na stranicama: fertilup-hrvatska.comfertilup.hr ili trudnoca.com.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.