Trudnoća 27. prosinca 2022.

Neka tvoj trbuščić jednostavno zablista u najluđoj noći

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

To što ne staneš u svoju prošlogodišnju novogodišnju haljinu zbog najboljeg razloga na svijetu, ne znači da na doček Nove godine moraš ići u partnerovoj košulji ili trenirci. I tu noć možeš doslovno zasjati!

Najluđa noć u godini. Tako obično nazivamo onu posljednju noć u godini na isteku, u kojoj dočekujemo onu novu godinu, puni nade u to da će biti bolja od one koja odlazi... I nekad ju jednostavno želimo ispratiti tulumom i dobrim raspoloženjem. Šampanjac, šljokice i prskalice - to je sve što nam treba. No, što ako u svoju omiljenu šljokičastu haljinu ne staneš baš ove godine? Nema veze, to ne znači da moraš biti u trenirci. Iako, možeš, ako to želiš! 

Tvoj trbuščić može savršeno zasjati u nekoj od predivnih trudničkih haljina koje više nije tako teško pronaći. Zamisli samo kako ćeš se dobro osjećati! Posebno ako ti je u trbuščiću prvo dijete i suludo si uzbuđena. Osim toga, znaš što te čeka, uskoro, pa je važno doooobro se zabaviti. Nećeš piti šampanjac, doduše, ali najveća privlačnost šampanjca je ionako najčešće u samom otvaranju, zar ne? 

No, sve to na stranu - potražili smo za tebe haljine u kojima ćeš se osjećati ugodno i zanosno, ali i zasjati naočigled prisutnih. 

 | Author: H&M Foto: H&M

H&M

 | Author: Reserved Foto: Reserved

RESERVED

 | Author: Zalando Foto: Zalando

ZALANDO

 | Author: H&M Foto: H&M

H&M

 | Author: Reserved Foto: Reserved

RESERVED

 | Author: Zalando Foto: Zalando

ZALANDO

 | Author: Reserved Foto: Reserved

RESERVED

 | Author: H&M Foto: H&M

H&M

Možda te zanima... Koliko šećera u trudnoći je previše i kako on može utjecati na tebe Trudnoća Možda te zanima... Što je teže - umor zbog trudnoće ili iscrpljenost zbog bebe? Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.