Trudnoća 06. svibnja 2023.

Duhovitom ilustracijom pokazala kako se grudi mijenjaju tijekom i nakon trudnoće

Foto: Twitter
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Blogerica Georgie je uz zanimljivu ilustraciju vrlo duhovito opisala kroz što sve prolaze ženske grudi. Od prpošnih do visećih, postoji cijeli jedan put

Žensko tijelo prolazi kroz velike promjene tijekom i poslije trudnoće i nije tajna da je trudnoća jedan od najvećih izazova za žensko tijelo. Ne pripremate se samo vi za dolazak djeteta, priprema se i tijelo. Šire se bokovi, raste trbuščić, a grudi postaju sve veće i teže. Štoviše, tijekom trudnoće grudi se mogu povećati i do 3 broja!

Na svom blogu Junebugs Mumma, mama dviju djevojčica slikovito je opisala putovanje kroz koje prolaze dojke tijekom i nakon trudnoće. Sigurni smo da će se s njenim šaljivim opisom poistovjetiti brojne mame. 

1. Grudi prije trudnoće, prije dojenja. Bucmaste, elastične. Mekane na dodir s bradavicama kao gumbima. Lijepe za gledanje i zabavne za igranje.

2. Grudi za vrijeme trudnoće. Jednostavno će narasti preko noći. Nastavit će biti sve veće i veće tijekom trudnoće. Velike smeđe areole okružit će konstantno uspravne bradavice. One su uzbuđene i izgledaju jako zabavno, ali ako ih želite dirati, vlasnicu morate udobrovoljiti čokoladom ili staklenkom ukiseljenog luka (i vjerojatno izmasirati stopala).

3. Grudi za vrijeme dojenja. Radničko vrijeme, radničke dojke. A tada počinje težak rad. Ogromne, crvene i vruće bazuke, česta sportska puknuća i bradavice koje krvave. Prošarane plavim i pulsirajućim venama, dubokim crvenim strijama, često stoje krivo i mlijeko curi. Te "dame" su neudobne za nositi i teške za obući, ali posao koji rade je nevjerojatan i zaslužuju stvarno poštovanje. Njih stvarno ne možete dirati i nisu za nikoga osim za vlasnicu i bebu.

4. Nakon trudnoće i dojenja. Obješene. Prošarane strijama i izduženim bradavicama koje uvijek izgledaju kao da su na jugu. Kada su skupljene u donje rublje, kada se stave u super grudnjak uvijek se pitate gdje su. One ostavljaju prazninu čak i u push-up grudnjaku. Samo sjena nekadašnjih grudi. 

Možda te zanima... Stvari koje se nisu vratile u normalu ni 6 mjeseci nakon poroda Beba

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.