Trudnoća 09. svibnja 2022.

Čudesan carski rez: Izlazak u svijet kakav nikad niste vidjeli!

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografije s porođaja i prve fotografije novorođene bebe doista mogu biti posebne, a dragocjena su i doživotna uspomena i roditeljima i djeci. A ova fotografija carskog reza prikazuje zbilja jedinstven dolazak na svijet

Katie Vigor, doula koja je osnovala organizaciju Empowered Birth, projekt koji slavi majčinstvo i rođenje djeteta, objavila je na Instagramu doista nevjerojatnu fotografiju carskog reza.

"Liječnici su nam rekli da smijemo fotografirati i ja sam rekla da ja ne mogu pa su se svi nasmijali. Pogledala sam svog zaručnika i on je bio u nekom svom svijetu pa sam mu viknula da brzo fotografira!", ispričala je mama bebe Raye koja se nalazi na ovoj prekrasnoj fotografiji.

"Bilo je doista nestvarno, a ona nam je nevjerojatan dar. Ovo je bio moj drugi carski rez. Nadam se da ova slika odaje počast svima koji su to prošli prije mene i inspirira i daje snagu trudnicama i ženama koje će roditi u budućnosti", napisala je pored slike koju je ustupila ovom projektu.

Beba je fotografirana u trenutku kad je bila na pola puta iz maminog trbuha i na slici se dobro vidi pupčana vrpca. Iako se najviše fotografira vaginalni porođaj, rijetke su fotografije carskog reza, stoga je ovo doista jedinstven prizor.

Možda te zanima... Ponosno pokazala svojih 40 šavova: 'To su vrata kroz koja je moja kći stigla na svijet' Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.