Školarci Slobodne aktivnosti 08. rujna 2015.

Yaya uči djecu slikati, Larisa plesati, a Daria glumiti

4sobe 4 sobe yaya
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Multifunkcionalna oaza stvaralaštva u centru Zagreba nudi kreativne radionice i osmišljena je kao mjesto susreta svih generacija. Čitatelje Klokanice očekuje iznenađenje!

Kreativni laboratorij za djecu i mlade u Ilici 113 osmišljen je kao mjesto susreta svih generacija u kojem djeca i odrasli mogu pobjeći od svakodnevnog gradskog tempa te si kroz dramske, plesne i likovne radionice priuštiti vrijeme za sebe. Sve radionice kreativnog laboratorija pod vodstvom su najvećih stručnjaka iz njihovih područja.

Tako djecu i mlade u svijet glume kroz dramske radionice pod mentorstvom naše poznate glumice Daria Lorenci-Flatz uvode dramske pedagoginje i glumice: Zrinka Kušević, Maja Katić i Maja Kovač, a organiziran je i MASTERCLASS PROGRAM I PRIPREME ZA STUDIJ GLUME pod vodstvom stručnih voditelja – dramskih pedagoga i profesionalnih glumaca. Radi se u malim skupinama do 8 polaznika, a temelj su sloboda te improvizacija. 

4sobe 4 sobe | Author: Promo Foto: Promo

Radionice plesa, ritmike i breakdancea za djecu od 3 do 14 godina vodi jedan od najpoznatijih i najpriznatijih plesnih centara u Hrvatskoj – Plesni centar Tala koji vodi Larisa Navojec i Tamara Curić, a od jeseni se pokreće i plesna radionica za odrasle na čijem čelu će stajati i u formu vas dovesti naša energična primabalerina Almira Osmanović.

Pod vodstvom Marka Antunovića, dugogodišnjeg instruktora joge i stručnog suradnika Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u nastavi iz Rekreacije i wellnessa, kreativni laboratorij 4 sobe od 1.10.2015. u jutarnjim terminima pokreće program vježbi za zdrav život, joge i korektivne gimnastike. Velika novost koju prostor uvodi su kreativni rođendani za djecu bazirani na dramskom stvaralaštvu, plesnim koreografijama  i predstavama za djecu. I još svašta nešto – provjerite sami! Upisi za školsku godinu 2015. / 2016. su tijeku.

Pošaljite formular za željenu radionicu s vašim podacima (možete je pronaći na našoj web stranici): info@4sobe.hr kako bismo vam se uzvratno mogli javiti.  

Od 3.9.2015. do 30.9.2015. možete se doći upisati i u prostor kreativnog laboratorija 4 sobe, svakim radnim danom od 17 do 20 h u Ilici 113. Sve informacije na: Ilica 113, Zagreb, 091 1978 007, info@4sobe.hr, www.4sobe.hr i Facebook stranici

Čitateljima Klokanice poklanjamo 20% popusta na rođendane!

Velika novost koju je prostor 4 sobe uveo od prošle godine su kreativni rođendani za djecu i mlade. Od uzrasta vrtićke dobi pa do viših razreda osnovne škole osmišljeni su zanimljivi i sadržajni programi. Svaki rođendan individualno je osmišljen prema želji slavljenika ili slavljenice, a podrazumijeva program likovne i dramske radionice. Jedna od naših najboljih dramskih pedagoginja, Maja Kovač i glumica Amanda Prenkaj osmišljavaju na svakom rođendanu pravu malu predstavu u kojoj sudjeluju slavljenik/ica i njihovi gosti. Ponekad su to prave predstave, a ponekad i koreografije koje nastaju u samo 120 minuta i koje na kraju proslave iznenade roditelje koji su pozvani na tortu.
Cijene rođendana se kreću od 1200 za osnovni paket, do 1500 i 1800 kn, sve prema dogovoru. Kontakt: info@4sobe.hr ili 091 1978 007 (svakim danom od 15 - 21 h)

Kako bi ostvarili popust od 20% na cijenu rođendana, prijavite se e-mailom na info@4sobe.hr i u prijavi kopirajte link na ovaj članak!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.