Školarci Slobodne aktivnosti 18. lipnja 2019.

Tvoje dijete voli crtati? Odvedi ga na 'Mersad Berber Artionicu'

Foto: Ira Berber
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Radionice su organizirane u sklopu izložbe jednog od najvećih i najosebujnijih bosansko-hercegovačkih slikara Mersada Berbera

Želiš li da tvoje dijete nauči tehniku slikanja kakvu je koristio Mersad Berber? Onda je galerija Klovićevi dvori ono što ti treba. Naime, u galeriji Klovićevi dvori sutra, 19. lipnja od 11  do 13 sati, održava se radionica za djecu Mersad Berber Artionica. Riječ je o dječjim likovnim radionicama koje će se pod stručnim vodstvom gospođe Ljiljane Velkovski i Maje Blažek s Likovne akademije u Zagrebu održavati tijekom lipnja, dok traje monografska izložba slikara Mersada Berbera.

 | Author: Ira Berber Foto: Ira Berber

"Djeca će obrađivati sve tehnike koje je koristio Mersad Berber poput crteža sa tušem, grafika- suha igla, drvoreza, tempera i akvarela... ", rekla nam je Ira Berber, članica Uprave Mersad Berber Fondacije te dodala kako je "riječ je o radionicama namijenjenima djeci od 6 do 12 godina, ali ta dobna granica je fleksibilna". 

Radovi će se na radost mališana objaviti i u katalogu.

 | Author: Ira Berber Foto: Ira Berber Radionice su organizirane u sklopu izložbe jednog od najvećih i najosebujnijih bosansko-hercegovačkih slikara Mersada Berbera, a želiš li i da tvoje dijete nauči kakvu je tehniku koristio Berber, i to pod stručnim vodstvom, javi se na email adresu artionica@gkd.hr, gdje ćeš dobiti sve detalje o prijavi. Ako nemate vremena ovog tjedna, provjerite svoj raspored za sljedeći; radionice će se održavati i 26.,27. i 28. lipnja od 11-13 sati. 

Cijena radionice je 20 kn. 

 | Author: Ira Berber Foto: Ira Berber

Pogledaj kako je bilo na radionici teme: Konji u pokretu prema promatranju originalnih djela Mersada Berbera.

 | Author: Ira Berber Foto: Ira Berber

 | Author: Ira Berber Foto: Ira Berber

 | Author: Ira Berber Foto: Ira Berber  | Author: Ira Berber Foto: Ira Berber

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.