Školarci Slobodne aktivnosti 16. svibnja 2022.

Srce mi se slomilo na tisuću komadića kada mi je kćer rekla: 'Nisam pozvana na rođendan svoje prijateljice'

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Emotivno pismo majke kćeri koja nije dobila pozivnicu za rođendan: "Moja kći je posebna. Uvijek će zasjati na svoj način, čak i ako se ponekad ne uklopi u gomilu"!

"Moja kćer i ja razgovarale smo o njenom danu kada je nonšalantno rekla: "Nisam dobila poziv na rođendansku zabavu moje prijateljice." Slegnula je ramenima, ali sam ja kao mama, vidjela da su njezini osjećaji povrijeđeni. I baš tada, moje srce se razbilo na tisuću komada.

Moje dijete je prijatelj iz "sredine čopora". Ona je djevojčica koja ne dobije uvijek poziv na rođendanske zabave ili zajednička druženja. Ona je djevojčica koja se ponekad izgubi u velikoj grupi. Za nju je u potpunosti u redu da se sama igra na igralištu, ako su njezini prijatelji previše zauzeti drugima. Nije najotvorenija, ali nije ni najsramežljivija u razredu. Ona je djevojčica koja nije izabrana prva, ali nije izabrana ni posljednja. Ona je, kako volim reći, 'sredina čopora'.

Možda te zanima... 'Jesam li loš roditelj ako tražim novac umjesto darova na pozivnicama za rođendan?' Školarci

To je dio života. Bit ćete isključeni iz mnogih događaja, aktivnosti i rođendana, ali teško je gledati kako se to događa baš vašem djetetu. Nakon nekoliko trenutaka od našeg razgovora, moja kći se smijala sa svojom sestrom i brzo je prešla na drugu temu. A ja sam ju u čudu promatrala kako je puna samopuzdanja u tako ranoj dobi.

Moja kći ne poznaje riječ stranac; svaka osoba koju upozna je njezin prijatelj. Iskrena je i odana. Ima toliko ljubavi za dati. Ona je ta koja uvijek prva pruži zagrljaj ili ponudi ruku pomoći. Najvažnije, moja kćer je ljubazna i dobra.

Moje dijete je neobično i ponekad nespretno, šaljivo i uistinu autentično. I što je najvažnije, moja kći je uvijek spremna pomoći. Učitelji se uvijek dive njezinom odgoju. Moja kći je ta djevojčica iz 'sredine čopora' i ne mogu biti ponosnija. Uvijek će zasjati na svoj način, čak i ako se ponekad ne uklopi u gomilu."

Možda te zanima... Brutalno iskrena djeca: 'Nemoj mi doći na rođendan da mi ne pojedeš sve!' Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.