Školarci Slobodne aktivnosti 08. kolovoza 2021.

Krstarenje džunglom: Film koji će zabaviti cijelu obitelj

Foto: Najsretnija beba
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Film "Krstarenje džunglom" govori o neustrašivoj i upornoj ženi koja je unatoč svim problemima i nedaćama uspjela postati cijenjena u znanstvenim krugovima 19. stoljeća, kada je to bilo isključivo moguće samo za muškarce. Naime, ona kreće u opasnu avanturu kako bi pronašla tajanstveno drvo čiji cvjetovi imaju moć liječenja. To njezino putovanje obiluje raznim nepredvidivim situacijama, natprirodnim silama, a i neočekivanom ljubavi.

Film ima odlične efekte koji su fantastično dočarali taj mistični dio, te opasnosti s kojima su se susretali. Također obiluje humorom i zasigurno će zabaviti cijelu obitelj. Film se prikazuje u 2D-u, REAL 3D-u i EXTREME 3D-u, te nije preveden na hrvatski jezik.

Za djecu: 11+.

Za roditelje: Film obiluje gegovima i doskočicama koji će i roditeljima biti zabavni.

Nasilje: Nasilje je najaviše izraženo u scenama kada ukleti pomorci napadaju glavne likove. Ima i scena gdje je nasilje prikazano kao simpatično (glavna junakinja i njezin brat zabunom udare šakom u lice kapetana broda).

Zastrašujući prizori: Ukleti pomorci bi manjoj djeci mogli biti zastrašujući.

Rječnik: Primjeren za djecu, ali ima dosta uvreda.

Seks: Nema seksualnih prizora.

Tempo: Tempo je za djecu školske dobi.

Možda te zanima... Treba li pogledati crtane filmove prije djece? Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.