Školarci Slobodne aktivnosti 06. rujna 2013.

Humanitarni koncert za Palčiće

koncert
Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U nedjelju 8. rujna posjetite "Humanitarnu feštu na Kozjaku", kojom se Športsko rekreativno društvo Kozjak pridružuje nacionalnoj akciji "Palčić gore". Ulaz je besplatan!

Športsko rekreativno društvo Kozjak priključilo se humanitarnoj akciji "Palčić gore" i organiziralo humanitarni koncert pod nazivom "Humanitarna fešta na Kozjaku" koji će se održati u nedjelju 8. rujna od 20 do 23 sata na prostoru ŠRC Kozjak.

Pozivu da sudjeluju na ovom koncertu odazvale su se slijedeće estradne zvijezde: Ana Rucner, Mario Rucner, Vlado Kalember, Rajko Dujmić, Aerodrom, Maja Šuput, Neda Ukraden, Duško Lokin, Darko Domjan, Krunoslav Kićo Slabinac, Leo, Željko Krušlin - Kruška, Gitano, Klapa Laurus, Replica i Gudački kvartet. Voditelj će biti Boris Kosamč.

Cilj nacionalne akcije "Palčić gore" je prikupiti sredstva i donacije za kupovinu inkubatora, respiratora, UZV aparata, reanimacijskih stolića, pulsnih oksimetara, infuzijskih pumpi, neinvazivnih tlakomjera, UZV aparata, te ostale opreme koja nedostaje u rodilištima širom Hrvatske, a koristi se u liječenju i skrbi o prijevremeno rođenoj i bolesnoj novorođenčadi, našim najmanjim i najhrabrijim herojima.

U akciju se možete uključiti pozivom na humanitarni broj 060 9098, koji je otvoren do 31. prosinca 2013., te donirati 6,25 kuna po pozivu, ili sredstva za nabavu inkubatora i dodatne opreme izravno uplatiti na račun za posebne namjene i donacije: 

"Palčić gore"
Societe Generale – Splitska banka d.d:
2330003-1552050516   IBAN : HR1723300031552050516

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.