Školarci Slobodne aktivnosti 28. travnja 2016.

Dječji zbor Pahuljice svim majkama poklanja poseban dar za Majčin dan!

DJ zbor Pahuljice
Foto: Dario Njavro
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U videospotu za pjesmu 'Mama' sudjeluju sve Pahuljice sa svojim mamama, a promocija će biti 8. svibnja u 11h u velikoj dvorani KUC Travno u Zagrebu

Dječji zbor Pahuljice ove godine svim majkama poklanja poseban dar za Majčin dan!  Nakon 30 godina postojanja, Dječji zbor Pahuljice okupio je potpuno novu generaciju djece te krenuo u novo stvaralaštvo - koje započinje pjesmom 'Mama'. Pjesma koja svojim nazivom sve govori, dječja je balada stvorena u autorskom ruhu nekadašnjeg člana Pahuljica, a danas izrazito cijenjenog glazbenika, Zdravka Valentina, koji je živim instrumentima popratio krasnu misao koju pjesma nosi. Umjetnička voditeljica zbora, Ivančica Matković Kezele, i njena asistentica Iva Jarić, uočile su kako majke Pahuljica reagiraju na pjesmu s velikom podrškom, te je cijela ideja zaživjela u obliku video spota u kojem sudjeluju sve Pahuljice sa svojim mamama!

Spot u produkciji MAGICproduction by Zdravko Valentin snimljen je u velikoj dvorani KUC Travno, čijem vodstvu ovim putem toplo zahvaljuju, a promocija spota bit će 8.svibnja u 11h u velikoj dvorani KUC Travno. 

Pjesma Mama poklon je svim Pahuljicama, njihovim obiteljima i svima vama povodom Majčinog dana! 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.