Školarci Slobodne aktivnosti 03. prosinca 2015.

Dječji zbor Pahuljice - pjevanje, igra, veselje i zagrljaji

dječji zbor Pahuljice
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako želite da vaše dijete uživa u kvalitetnom zvuku, pjesmi i plesu, može se pridružiti dječjem zboru Pahuljice utorkom i petkom od 18 sati u prostoru KUC Travno ili četvrtkom od 18 sati u Tkalčićevoj 33 u Zagrebu

U današnje ubrzano vrijeme, teško je povjerovati da je jedan dječji zbor uspio opstati više od 30 godina, ali to je istina za novozagrebački zbor čiji rad cijeni i publika i kritika – Dječji zbor Pahuljice!

Dječji zbor Pahuljice djeluje već više od 31 godinu te je kroz zbor prošlo mnogo generacija djece, koje se uvijek rado prisjete kako je to bilo biti Pahuljica.

dječji zbor Pahuljice | Author: Promo Foto: Promo

Zbor okuplja djecu od 3 do 10 godina, na glazbenoj sceni specifičan je po tome što zaista cijeni pravo dječje kvalitetno pjevanje, a sve to kroz igru i veselje, te zagrljaje koje dijele njihova umjetnička voditeljica Ivančica Matković Kezele te njena asistentica, Iva Jarić.

Da kvaliteta Dječjeg zbora Pahuljice kroz godine samo raste potvrđuje činjenica da je zbor 2014. godine svojim albumom Raspjevane Pahuljice bio nominiran za diskografsku nagradu Porin u kategoriji Najboljeg albuma dječje glazbe.

dječji zbor Pahuljice | Author: Promo Foto: Promo

Trenutno u suradnji s cijenjenim Zdravkom Valentinom rade na novom albumu te ostvaruju mnoge nastupe povodom svih zimskih blagdana.

Hitovi Kako živi Antuntun, Škola i Zločesta beba pjesme su koje vaša djeca sigurno znaju, stoga, ako želite da vaše dijete uživa u kvalitetnom zvuku, pjesmi i plesu, pridružite im se utorkom i petkom od 18 sati u prostoru KUC Travno u Zagrebu, ili četvrtkom od 18 sati u Tkalčićevoj 33 i veselite se s njima!

Pratite ih na Facebooku, a više informacija možete dobiti putem e-maila: info@pahuljice.hr

Pogledajte videospot za pjesmu Božićni party koja će se naći na novom albumu:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.