Školarci Slobodne aktivnosti 27. prosinca 2022.

Kako provesti kvalitetan vikend s klincima? Imamo nekoliko ideja

Foto: Unsplash / @Daiga Ellaby
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tijekom vikenda i godišnjeg odmora ne propusti obiteljski provod u kinu na projekciji glazbenog filma Lil, Lil, krokodil, a i cijela tvoja obitelj može zapjevati uz Lila krokodila i osvojiti Zimsku pjevačku radionicu u Husar&Tomčić školi pjevanja!

Djeca jedva dočekaju vikend kako bi mogla uživati u zasluženom odmoru, a još važnije u igri i slobodnim aktivnostima sa svojom obitelji. Međutim, slobodno vrijeme je izazov za roditelje jer ponekad ponestane inspiracije za kvalitetno druženje. Stoga predlažemo nekoliko zabavnih ideja uz koje će se cijela obitelj povezati i odlično zabaviti!

1. Izlet u vodeni park

Iako je kupanje najčešće glavna zanimacija tijekom ljetnih praznika, to može biti i u zimskim, hladnijim mjesecima! Vodeni parkovi idealno su mjesto za zabavu cijele obitelji. Bilo koji vodeni park i termalno kupalište da odabereš za svoju obitelj, sigurno nećeš pogriješiti. Većina toplica ima na raspolaganju velike bazene s toboganima, hidromasažom, umjetnim valovima i pregršt dodatnog sadržaja, kao što su igrališta za druge sportove, osim vodenih. Jednodnevni posjet vodenom parku odlična je ideja za obitelj u kojoj jedan roditelj radi, a drugi je na godišnjem odmoru, a za cijelu obitelj boravak u takvom parku preko vikenda ili nekoliko dana bit će nezaboravan zimski odmor. Djeca i roditelji će se odlično zabaviti, odmoriti i napuniti baterije za novu godinu.

2. Šetnja u prirodi

Posljednjih godina zime više nisu hladne kao nekada, u prosincu rijetko pada snijeg, zato je topla zima idealna za šetnju prirodom. Zimski praznici lako se mogu pretvoriti u izležavanje ispred ekrana, prekomjerno uživanje u teškoj hrani i slasticama i pretjeran boravak u zatvorenom prostoru. Zato je boravak na svježem zraku zimi jako važan za djecu. Šetnja je dobar način za potrošiti kalorije i dječju energiju, a mirnoća zimskih dana u parkovima, šumama ili plažama, ako živiš blizu mora, idealna je za razgovor i druženje s djecom. Dok šećeš s mališanima, možeš pjevati, osmisliti igrice riječima ili pričati o temama o kojima ne stigneš pričati tijekom stresne školske i poslovne godine.

3. Provod na gledanju filma Lil, Lil, krokodil!

Obiteljski odlazak u kino super je ideja za zimske praznike, a gledanje glazbenog filma još bolja! Naime, u kina stiže krokodil koji zvuči kao svjetska glazbena zvijezda Shawn Mendes. 

 | Author: Promo Foto: Promo

Može li jedan krokodil biti dobar prijatelj i još bolji pjevač? Ako pitate obitelj Primm - može! Od 26. prosinca domaća kino publika ima priliku pogledati dugoočekivani kino hit Lil, Lil, krokodil!

I ovo nije običan obiteljski film jer je glavnom junaku, krokodilu Lilu, glas posudio Shawn Mendes, a ono što će sigurno razveseliti roditelje i najmlađe jest da je ovaj film sinkroniziran na hrvatski, a pjesme će ostati u originalnoj izvedbi Shawna Mendesa. Također, na skladbama iz filma sudjelovali su autori glazbe iz hitova Najveći showman te La La Land. Dakle, zabava, avantura i odlična glazba - izvrstan film za ove blagdane.

 | Author: Promo Foto: Promo

U Lilu, Lilu, krokodilu ne oduševljava samo glas Shawn Mendes već su tu i vrlo poznata lica poput Javiera Bardema, Constance Wu, Scoota McNairyja, Bretta Gelmana i drugih. Navedeni glumci odlično su se snašli među ulogama gdje su u prvom planu obitelj Primm, zabavljač Hector te čangrizavi susjed gospodin Grumps. Na kraju svega, kao šlag na tortu, na režiji i scenariju su sudjelovali Josh Gordon i Will Speck koji već imaju bogatog iskustva u komedijama i obiteljskim filmovima. Stoga, ovi blagdani kao da su stvoreni za dobru zabavu i glazbu uz film Lil, Lil, krokodil.

Zapjevaj uz Lila krokodila i osvoji Zimsku pjevačku radionicu!

I ti možeš zapjevati uz Lila krokodila te osvojiti Zimsku pjevačku radionicu u Husar&Tomčić školi pjevanja.

 | Author: Promo Foto: Promo

Pravila su sljedeća:

1. snimi sebe ili talentiranog ukućana kako pjeva naslovnu pjesmu filma "Top Of The World" Shawna Mendesa u trajanju od minimalno 30 sekundi (idealno je otpjevati refren)

2. objavi snimku na jednoj od društvenih mreža (FB, IG, TT) te tagiraj profile Con Film Hrvatska i Husar&Tomčić škola pjevanja uz hashtag #ZapjevajSLilom

3. ili jednostavno pošalji snimku sa svojim podacima na confilmhrvatska@gmail.com

Natječaj traje do 29. prosinca u 23:59 h, a 5 najboljih koji će osvojiti sudjelovanje na radionici biti će odabrani od strane stručnog žirija iz Husar&Tomčić škole pjevanja!

Sretno i ne boj se pokazati svoj talent! #ZapjevajSLilom

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.