Školarci Škola 31. srpnja 2014.

Dobitnici najzabavnijeg atlasa svijeta!

Atlas
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Uz 'Moj prvi atlas svijeta' u izdanju Znanja dijete će na vrlo jednostavan i zanimljiv način upoznati države svijeta slažući magnete na podlogu i prema bojama prepoznavati kontinente. Mogli ste ga osvojiti u našem nagradnom natječaju!

Jesu li vaša djeca ikad bila izvan Hrvatske i gdje? Ili postoji neko mjesto kamo biste ih voljeli odvesti? Dva odgovora na ovo pitanje koja ste nam ostavili u raspravi ispod članka od četvrtka 31. srpnja do srijede 6. kolovoza do 11 sati nagradili smo našom knjigom tjedna Moj prvi atlas svijeta u izdanju Znanja. Dobitnici su: Jasminkauv i zrinci, a oni će biti obaviješteni i putem e-maila.

 U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo registrirani korisnici Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se!

Moj prvi atlas svijeta u izdanju Znanja namijenjen je djeci niže školske dobi koja se prvi put susreću sa zemljopisnom kartom i atlasom. Na vrlo jednostavan i zanimljiv način dijete će samo sudjelovati u upoznavanju država svijeta slažući magnete na podlogu i prema bojama prepoznavati kontinente.

U velikoj kartonskoj kutiji nalaze se:

  • velika knjiga od 108 stranica
  • velika karta svijeta na magnetnoj ploči
  • 86 magneta s državama svijeta

U knjizi će dijete podrobnije upoznavati države svijeta kroz jednostavan tekst i jednostavne karte s glavnim gradovima.
Posebno su zanimljivi tekstovi 'Jeste li znali', o osobitostima i posebnostima određene zemlje. Na kraju su 'Igre, kvizovi i odgovori' u kojima dijete može kroz igru provjeriti svoje znanje.

Projekt su osmislili ugledni francuski znanstvenici s ovog područja, a u našem izdanju posebna je pažnja posvećena tekstovima o Hrvatskoj. Riječ je o izvanredno osmišljenom i oblikovanom edukativno-zabavnom proizvodu kakvog dosada nije bilo na našem tržištu, posebno pogodnom za poklon djetetu.

Knjigu možete kupiti u Internet Supershopu Mondo!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.