Školarci Prehrana školarca 20. siječnja 2017.

Dječji crteži mliječnih brkova krase Dukat trajna mlijeka

dukat
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Posebno izdanje Dukat trajnog mlijeka koje krase dječji crteži mliječnih brkova izabranih u sklopu 5. likovnog natječaja Dukata "VOLIM MLIJEKO!" stiglo je u trgovine diljem zemlje

U velikoj konkurenciji od gotovo 3.000 učeničkih radova pobjedu su odnijeli Lucija Vignjević iz Lovrana, Mia Mikulić iz Zagreba, Luka Fledrović iz Matulja te Ema Grobenski iz Jagnjedovca kod Koprivnice. Upravo njihove prikaze mliječnih brkova, kojima su na crtežima ukrasili sebe, članove obitelji pa čak i kućne ljubimce, stručni je žiri proglasio najboljima i izabrao ih za posebno izdanje Dukat trajnog mlijeka.

Tema kreativnog likovnog natječaja 'Mliječni brkovi' u našim je osnovnoškolcima probudila prave male kreativce, a u njihovim likovnim radovima sada mogu uživati i svi ljubitelji mlijeka. Natječajem „VOLIM MLIJEKO!“ iz godine u godinu nastojimo skrenuti pažnju djece i odraslih na važnost pravilne i uravnotežene prehrane, a ovom smo temom pokazali kako ona ujedno može biti i zabavna“, rekla je Elena Wolsperger Dolezil, direktorica Korporativnih komunikacija Dukata.

Natječaj „VOLIM MLIJEKO!“ Dukat je pokrenuo 2012. godine s ciljem skretanja pažnje roditelja, učitelja i djece na važnost pravilne i uravnotežene prehrane i stjecanja zdravih prehrambenih navika. Održan je pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i uz podršku Ministarstva zdravlja, te uz partnerstvo Muzeja suvremene umjetnosti Zagreb.

Ograničeno izdanje Dukat trajnog mlijeka čija su pakiranja dizajnirala djeca dostupno je u trgovinama diljem zemlje do isteka zaliha.

Više o natječaju dostupno je na služebnoj web stranici Volim mlijeko.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.