Školarci 10. travnja 2024.

Dječje predstave i radionice na igralištima i u parkovima: Centar kakav fakat trebamo!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Programa za djecu i mlade nikad dovoljno, a posebno volimo kad ti programi – dođu djeci u posjet umjesto obrnuto. Tako će biti i do kraja travnja u centru glavnoga grada.

Centar grada Zagreba ljeti uvijek oživi, ali mnogi će reći da to nije dovoljno, te da bi centar glavnoga grada trebao živjeti još punijim plućima i neprestano. Upravo to je ideja koja stoji iza niza događanja nazvanih „Centar kakav fakat trebamo!“ u organizaciji Teatra LOFT.

Kratica LOFT stoji za Lutkarska organizacija koju fakat trebamo, a to je organizacija, kako kažu, posvećena suvremenom kazalištu (za djecu i mlade) u kojem se spajaju lutkarstvo, dramski teatar, ples, pokret, glazba i likovnost. Iza tog imena stoje mlade i kreativne Morana Dolenc i Anja Pletikosa.

Centar kakav fakat trebamo otvoren je u listopadu 2023., te se odvijao uglavnom u knjižnicama zagrebačkog Centra. U travnju će se program odvijati vani, i to na igralištima osnovnih škola, te u parkovima Centra. To će ujedno i obilježiti završetak programa.

Cijeli program možete potražiti ovdje ili na stranici organizatora na Facebooku.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.